Buiten Parijs

Waarom geen bezoekje brengen aan de streek rond Parijs tijdens je verblijf in de lichtstad? Hier kun je een uitstap boeken naar het prachtige Giverny met de tuinen van Monet of naar de landingsstranden van Normandië! Of wat denk je van een uitstap naar de abdij van Mont Saint-Michel? Of wil je deelnemen aan een wijn- of champagneproeverij in Reims of Bourgondië?

Buiten Parijs
 
Asterix Park®

Asterix Park®

Bezoek het Asterixpark op deze volledig geleide eendagsbustrip vanuit Parijs naar het Asterixpark. Boek uw tickets hier!

Vanaf € 67.00
Outlet Shopping Paris

Outlet Shopping Paris

Bezoek de La Vallée Village outlet shopping buiten Parijs met deze busuitstap vanuit Parijs. Koop uw tickets online hier!

Vanaf € 21.50
Reims Champagne

Reims Champagne

Geniet van een hele dag in naam van de champagne! Deze tour is vooral aantrekkelijk voor de champagne kenners! De Tour biedt een combinatie van technische en algemene informatie wat betreft het proeven van champagne.

Vanaf € 150.50
Disneyland® by bus

Disneyland® by bus

Bezoek Disneyland® Parijs! Met vooraf geboekte tickets kunt u op de bus springen vanuit Parijs naar Disneyland en vermijdt de wachtrij bij zowel Disneyland Park als Walt Disney Studios Park.

Vanaf € 109.80
Giverny en Monét

Giverny en Monét

Volledig geleide tour van Parijs naar Giverny om de bekende tuinen en het huis van Monet te bezoeken. Tickets voor Giverny en het huis van Monet hier te verkrijgen!

Vanaf € 93.60
Landingsstranden van Normandie

Landingsstranden van Normandie

Geniet van een volledige dag tour met rondleiding van Parijs naar Normandië! Beleef Pointe du Hoc, Omaha Strand, Arromanches en Juno Strand. Het is de ultieme tour voor iedereen die interesse heeft in de Tweede Wereldoorlog. Boek uw tickets online!

Vanaf € 199.50
Tour naar de Mont Saint-Michel Abdij.

Tour naar de Mont Saint-Michel Abdij.

Volledige begeleide busreis van Parijs naar Mont Saint-Michel Abdij. Tickets voor deze begeleide tour kunnen hier worden gekocht!

Vanaf € 191.60
Disneyland® zonder in de wachtrij te staan.

Disneyland® zonder in de wachtrij te staan.

Boek uw toegangstickets voor Disneyland® vooraf vanuit thuis en vermijdt de wachtrij bij de kassa van zowel Disneyland Park als Walt Disney Studios Park. Het is gegarandeerd plezier voor het hele gezin!

Vanaf € 87.80
Bus tour naar Mont-Saint-Michel

Bus tour naar Mont-Saint-Michel

Bezoek één van de meeste iconische bezienswaardigheden van Frankrijk, de ongelofelijke Mont-Saint-Michel een UNESCO World Heritage site. Ervaar zelf het eiland op uw eigen tempo. De tour heeft geen begeleiding dus u ben vrij om u eigen plannen maken. Vervoer naar/van Parijs en toegang tot de abdij is inclusief.

Vanaf € 147.10
Tour naar de Somme slagvelden

Tour naar de Somme slagvelden

Geniet van een begeleide tour naar de Somme slagvelden en kom meer te weten over wat er in de regio gebeurde tijdens de Eerste Wereld Oorlog. Tijdens deze historische tour bezoekt u de belangrijkste slagvelden en historische plaatsen in de regio en het eerste museum dat geheel opgedragen is aan de Eerste Wereld Oorlog. Dit is echt iets voor liefhebbers ...

Vanaf € 153.90
Tour naar de kastelen in de Loire Vallei

Tour naar de kastelen in de Loire Vallei

Bezoek de drie meest bekende châteaux in de Loire Vallei: het geraffineerde Château d'Amboise, het charmante Château de Chenonceau, gebouwd over de Cher rivier, en het statige Château de Chambord. Zie waar de koninklijke familie gewoond heeft en waar Leonardo da Vinci begraven is. Ophalen vanaf hotel en lunch inclusief!

Vanaf € 312.70
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen