Bestel tickets voor Louvre & Orsay Museum

Louvre & Orsay Museum

Bewonder een aantal van de meest beroemde kunstschatten in de wereld in het Louvre Museum of Orsay Museum in Parijs. Op deze site vindt u begeleide tours of eenvoudig toegangstickets, zodat u het Louvre of Orsay Musuem zelf kunt verkennen.

Louvre & Orsay Museum
 
Louvre met audiogids

Louvre met audiogids

Geniet van het Louvre Museum in Parijs in uw eigen tempo en leer meer over de meesterwerken zoals de Mona Lisa met behulp van een informatieve audio gids. Boek tickets online en vermijdt de wachtrij aan de kassa bij het Louvre!

Vanaf € 38.00
Montmartre en het Louvremuseum

Montmartre en het Louvremuseum

Geniet van de twee meest geliefde schatten van Parijs: Het charmante Montmartre en de Sacré Cœur, en het wereldberoemde Louvre Museum. Boek u tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij!

Vanaf € 76.70
Rondleiding door het Louvre

Rondleiding door het Louvre

3.0
(1)

Tijdens de begeleide rondleiding in het Louvre Museum in Parijs, zal u een aantal van de bekendste werken kunnen aanschouwen, met inbegrip van de Mona Lisa, en u zal over voldoende tijd beschikken om zelf rond te kijken. Reserveer uw tickets hier!

Vanaf € 65.00
Begeleide tour door het Orsay Museum.

Begeleide tour door het Orsay Museum.

Geniet van een begeleide tour door het Orsay Museum in Parijs! De Orsay Musum is bekend om het tentoonstellen van de grootse collectie van impressionisten en post impressionisten schilderijen wereldwijd en deze moet u gezien hebben tijdens u bezoek aan Parijs als u een kunstliefhebber bent! Verzeker uw plaats op deze fascinerende tour, boek vanaf thuis!

Vanaf € 55.90
Orsay Museum with audio guide

Orsay Museum with audio guide

Enjoy a visit to Musée d'Orsay in Paris! The world-renowned museum is famous for its large collection of Impressionist and Post-Impressionist paintings. Your audio guide and map will lead you to all of the most famous artworks! Book your tickets from home and skip the line to the ticket office!

Vanaf € 42.20
Parijs Museum Pas - 2 Dagen

Parijs Museum Pas - 2 Dagen

Krijg onbeperkt toegang tot meer dan 60 populaire musea en monumenten in Parijs met de Parijs Museum Pas! De pas is geldig voor twee aaneensluitende dagen en hiermee vermijdt u de wachtrij bij enkele van de meest ongelofelijke bezienswaardigheden en musea in en buiten Parijs. De pas is inclusief het Orsay Museum, het Paleis van Versailles en nog veel meer!

Vanaf € 60.50
Parijs Museum Pas - 4 dagen

Parijs Museum Pas - 4 dagen

Krijg 4 dagen onbeperkt toegang tot meer dan 60 meest bezochte musea, monumenten in Parijs en nog veel meer met de Parijs Museum Pas! De pas is inclusief het Orsay Museum, het Paleis van Versailles en nog veel meer! De pas is geldig voor vier aaneensluitende dagen. Koop hier uw Parijs Museum Pas!

Vanaf € 81.00
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen