Sightseeing

Sightseeing in Parijs is een manier om de stad te zien en te verkennen vanaf bussen, cruises op de Seine, vanaf de Eiffeltoren of op tal van andere enerverende manieren!

Sightseeing
 
Eiffeltoren zonder wachtrij

Eiffeltoren zonder wachtrij

4.2
(20)

Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren! Met vooraf geboekte tickets bent u andere toeristen sneller af en voorkomt u de lange wachttijd van 2-4 uur. Neem de lift naar de top en geniet van het fantastische uitzicht over Parijs. Deze tickets zijn perfect voor mensen die alles uit een korte tijd in Parijs willen halen.

Vanaf € 42.90
Paris Hop-On Hop-Off

Paris Hop-On Hop-Off

4.4
(11)

Boek uw Hop-On Hop-Off bus tickets voor Parijs - de makkelijkste en meeste flexibele manier om Parijs te bezichtigen! Spring gewoon op één van de vele bussen en begin uw sightseeing tour met een open-top bus.

Vanaf € 33.00
Avondtour Parijs, Rondvaart & Eiffeltoren

Avondtour Parijs, Rondvaart & Eiffeltoren

4.0
(17)

Beleef Parijs bij nacht! De tour is inclusief een bezoek aan de Eiffel Toren, waar u de wachtrij vermijdt en gelijk met de lift naar boven kunt, een mooie cruise op de Seine en een sightseeing tour per bus. Het is plezier voor het hele gezin!

Vanaf € 67.40
Parijs Sightseeing & Rondvaart

Parijs Sightseeing & Rondvaart

4.1
(7)

Verken Parijs, zijn historie en magnifieke architectuur met deze plezierige en informatieve 3-uur durende sightseeing tour! Ontdekt Parijs vanuit een luxe bus en een cruise op de Seine. Het is de perfecte introductie van Parijs.

Vanaf € 27.80
ParisMagique Rondvaart

ParisMagique Rondvaart

4.1
(8)

Boek tickets voor Parijs Rondvaart en zie het beste van Parijs per boot. Al de historische plekjes vanaf een comfortabele boot. Boek tickets voor Parijs rondvaart hier!

Vanaf € 14.30
Hop-On Hop-Off sightseeing cruise

Hop-On Hop-Off sightseeing cruise

4.2
(6)

Verken Parijs met de Hop-On Hop-Off sightseeing cruise op de Seine. Met 9 centraal gelegen haltes kunt u alle belangrijkste bezienswaardigheden bezoeken op uw eigen tempo. U springt gewoon op en af zo vaak u wilt in 24 or 48 uur tijd.

Vanaf € 16.00
Big Bus Tours Paris

Big Bus Tours Paris

Explore Paris' top attractions at your own pace with Big Bus Tours! Enjoy this Paris sightseeing tour by day to discover the breathtaking heights of the Eiffel Tower, the historic grounds of Le Louvre, the impressive Arc de Triomphe and much more. Choose between 24 or 48-hour tickets and with or without an 1-hour sightseeing cruise. Book your Big Bus ...

Vanaf € 15.50
Parijs Museum Pas - 2 Dagen

Parijs Museum Pas - 2 Dagen

Krijg onbeperkt toegang tot meer dan 60 populaire musea en monumenten in Parijs met de Parijs Museum Pas! De pas is geldig voor twee aaneensluitende dagen en hiermee vermijdt u de wachtrij bij enkele van de meest ongelofelijke bezienswaardigheden en musea in en buiten Parijs. De pas is inclusief het Orsay Museum, het Paleis van Versailles en nog veel meer!

Vanaf € 60.50
Sightseeing

Sightseeing

Deze sightseeing tour neemt u mee op een excursie door Parijs in een luxe dubbeldekker bus. Beleef de hoogtepunten van Parijs in minder dan 2 uur. Het is de perfecte tour voor diegene die niet veel tijd hebben in Parijs!

Vanaf € 20.00
Eiffeltoren & Sightseeing Tour

Eiffeltoren & Sightseeing Tour

4.2
(17)

Zie de mooiste plekjes van Parijs per bus en vermijdt de wachtrijen bij de Eiffel Toren. Sta niet in de rij en geniet van het geweldige uitzicht vanaf de tweede verdieping! Tickets zonder wachtrij: Eiffel Toren Tour hier!

Vanaf € 54.80
Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren

Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren

4.1
(23)

Boek vooraf tickets voor deze 3-delige sightseeing tour per bus, boot of door de lucht in Parijs. Zie alle bezienswaardigheden inclusief de Eiffel Toren zonder wachtrij! U krijgt waar voor uw geld!

Vanaf € 62.40
Paris Essential

Paris Essential

5.0
(2)

U wilt het beste van Parijs ervaren, dan is dit de tour voor u! Deze 3-delige tour is inclusief busrit met audio commentaar, een mooie cruise op de Seine gevolgd door een 2-gangen lunch op de Eiffel Toren. Zorg ervoor dat u deze populaire tour vanaf thuis boekt!

Vanaf € 113.00
Het beste van Parijs

Het beste van Parijs

4.5
(2)

Deze volledige dagtrip van Parijs is inclusief het allerbeste van de stad! Bezoek het Louvre en de Notre-Dame Kathedraal, neem een mooie cruise over de Seine en geniet van een heerlijke lunch in de Eiffel Toren met een geweldig uitzicht over de stad.

Vanaf € 146.80
Avondtour Parijs

Avondtour Parijs

4.5
(2)

Illuminations in Paris, is een sightseeing tour door het nachtelijke Parijs in een luxueuze touringcar. De tickets voor Illuminations in Paris kunnen hier gekocht worden!

Vanaf € 30.50
Avondtour Parijs & Rondvaart

Avondtour Parijs & Rondvaart

3.7
(6)

Avondtour Paris & Rondvaart, is een sightseeing tour door het nachtelijke Parijs met een combinatie van bus en boot. De tickets voor Avondtour Paris & Rondvaart kunnen hier gekocht worden!

Vanaf € 34.90
Montmartre en het Louvremuseum

Montmartre en het Louvremuseum

Geniet van de twee meest geliefde schatten van Parijs: Het charmante Montmartre en de Sacré Cœur, en het wereldberoemde Louvre Museum. Boek u tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij!

Vanaf € 76.70
Historisch Parijs

Historisch Parijs

De tour ‘Historisch Parijs’ is een geleide tour doorheen het oudste deel van Parijs, inclusief Ile de la Cité en Notre-Dame. Boek uw tickets hier!

Vanaf € 72.60
Culinaire Ervaring in Parijs

Culinaire Ervaring in Parijs

Koop tickets voor de Culinaire Ervaring en Parijs en geniet van de Franse keuken op zijn best. Kom voor lunch en leer enkele heerlijke Franse gerechten. Koop jouw tickets voor de Culinaire Ervaring in Parijs hier!

Vanaf € 171.40
De Parijs Pas

De Parijs Pas

Krijg gratis toegang tot meer dan 60 top attracties in Parijs, gratis openbaar vervoer in zones 1-3, een cruise op de Seine en veel meer. Met de Parijs Pas bespaar je zowel tijd als geld. Koop jouw kaar hier.

Vanaf € 128.00
Parijs per CV2

Parijs per CV2

Ontdekt de beroemde bezienswaardigheden van Parijs, zoals de Eiffel Toren en het Louvre, in de meest iconische auto van Frankrijk - de 2CV van Citroën. Kies uit drie verschillende tours!

Vanaf € 90.00
Catacombs in Parijs - vermijdt de wachtrij

Catacombs in Parijs - vermijdt de wachtrij

Vermijdt de wachtrij bij de Catacombs in Parijs! Bezoek de Catacombs en ontdek een donkere kant van parijs tijdens deze wandelrondleiding. Ga diep onder de straten van Parijs en loop door de tunnels gemaakt van beenderen!

Vanaf € 63.00
Tour naar Montmartre

Tour naar Montmartre

Ontdekt de charmante buurt Montmartre tijdens deze 2-uur durende begeleide tour! Montmartre is een iconische plek in Parijs vol met smalle straatjes en het gevoel van het oude Parijs. Hier ziet u de Sacré Coeur, Place de Tertre en nog veel meer! Boek uw plaats op deze geweldige tour online!

Vanaf € 33.10
Parijs Museum Pas - 4 dagen

Parijs Museum Pas - 4 dagen

Krijg 4 dagen onbeperkt toegang tot meer dan 60 meest bezochte musea, monumenten in Parijs en nog veel meer met de Parijs Museum Pas! De pas is inclusief het Orsay Museum, het Paleis van Versailles en nog veel meer! De pas is geldig voor vier aaneensluitende dagen. Koop hier uw Parijs Museum Pas!

Vanaf € 81.00
Eiffel Tower - Skip the Line and Seine Cruise

Eiffel Tower - Skip the Line and Seine Cruise

Skip the line to the Eiffel Tower and enjoy a 1 hour Seine Cruise! Outsmart the other tourists and avoid standing in line for 2-4 hours for the Eiffel Tower. After your Eiffel Tower visit enjoy a 1 hour Seine cruise.

Vanaf € 54.40
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen