Bestel tickets voor Cabaret

Cabaret

Het Bal du Moulin Rouge en het Lido de Paris zijn waarschijnlijk de meest bekende cabarets ter wereld. Hier kun je tickets voor meerdere van hun shows in Parijs kopen!

Cabaret
 
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.3
(33)

Beleef het wereldbekende cabaret in de Moulin Rouge. Het is één van de dingen die u gewoon niet mag missen als u Parijs bezoekt! Tickets voor deze ongelooflijk populaire show zijn snel uitverkocht, dus boek uw tickets ruim van te voren!

Vanaf € 105.00
Lido de Paris

Lido de Paris

4.2
(13)

Het Lido de Paris aan de Champs-Elysées is één van de bekendste cabarets in de wereld en een adembenemende show die het publiek al jaren boeit. Zorg ervoor dat u deze veelgevraagde tickets krijgt, boek ruim van te voren!

Vanaf € 85.00
Crazy Horse

Crazy Horse

3.0
(2)

Ervaar de Crazy Horse show! Deze show bestaat uit een reeks zeer esthetische en visuele tableaus gepresenteerd door de legendarische sensuele Crazy Horse dansers.

Vanaf € 85.00
Paradis Latin

Paradis Latin

3.7
(3)

Paradis Latin is de meest Parijse cabaret voorstelling met 70% Franse bezoekers. Bereid u voor op een geweldige nacht met heerlijk eten, champagne en grandioos entertainment. Deze ongelooflijke show verkoopt snel uit, dus bemachtig uw tickets vooraf.

Vanaf € 75.00
Moulin Rouge & Rondvaart

Moulin Rouge & Rondvaart

4.5
(2)

Wilt u uw verblijf in Parijs nog magische maken? Probeer een cruise op de Seine gevolgd door een spectaculaire show in the Moulin Rouge inclusief ½ fles champagne. Zorg dat u tickets hebt, boek vanaf thuis!

Vanaf € 188.10
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen