Diner Cruise

Geniet van een dinercruise op de Seine in Parijs met de "Bateaux Parisiens". Geniet van een heerlijke Paris Irresistible lunch of het Paris Irresistible diner aan boord van het bootrestaurant, terwijl je de Parijse skyline kunt bewonderen vanaf de Seine!

Diner Cruise
 
Diner bij Bistro Parisien & rondvaart

Diner bij Bistro Parisien & rondvaart

4.0
(1)

Combineer een diner met een rondvaart en haal het beste uit uw verblijf in Parijs! Geniet van een tweegangendiner bij de prachtige Bistro Parisien met het unieke uitzicht op de Eiffeltoren en de Seine rivier en ontdek de stad vanuit een boot. Trakteer uzelf nu, boek uw diner en rondvaart vandaag nog!

Vanaf € 36.00
Dinercruise om 6.15 PM

Dinercruise om 6.15 PM

3.0
(1)

Zorg ervoor dat u uw dinercruise tickets vooraf thuis boekt en ben bereid voor een nacht van romantiek in de stad van de liefde. Geniet van een traditioneel Frans diner terwijl de zon ondergaat in Parijs.

Vanaf € 69.00
Lunch Cruise om 12.45h

Lunch Cruise om 12.45h

4.5
(2)

Geniet van een heerlijke Parijse lunch op de Seine op deze lunchcruise. Ervaar de Franse keuken, terwijl u zit en geniet van de ongelooflijke Parijse gebouwen en architectuur die aan u voorbij gaan

Vanaf € 59.00
VIP dinercruise om 8.30 PM

VIP dinercruise om 8.30 PM

4.7
(19)

Probeer de ultieme dinerervaring in Parijs met een cruise op de Seine! Deze VIP dinercruise is één van onze best verkochte tours, en dat is niet voor niks. Geweldig eten en een fantastische sfeer! Zorg ervoor dat u tickets vooraf thuis geboekt hebt!

Vanaf € 99.00
Lunch bij de Bistro Parisien & rondvaart

Lunch bij de Bistro Parisien & rondvaart

Geniet van een heerlijke lunch bij de eigentijdse Bistro Parisien met een uitzicht op de Eiffeltoren en de Seine rivier. Na de lunch krijgt u de kans voor een rondvaart op de Seine. Boek uw lunch en rondvaart vandaag nog!

Vanaf € 33.50
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen