Bestel tickets voor Musea

Musea

Er zijn een paar fantastische musea te vinden in Parijs. Bewonder werelds bekende kunst musea zoals Louvre, Orsay, Picasso, Pompidou en Rodin. Kies uit begeleide tours of eenvoudig toegangstickets. Vind hier ook tickets voor musea die niet zo bekend zijn toch doch zo leuk zijn zoals het Science Museum of Grévin Wax Museum.

Musea
 
Toegangskaarten voor het Louvre Museum

Toegangskaarten voor het Louvre Museum

Vermijd de wachtrij met vooruit geboekte tickets vanaf thuis en kom snel binnen bij het wereldbekende Louvre museum, gelegen in hartje Parijs. Bewonder de indrukwekkende meesterwerken zoals de Mona Lisa en Venus di Milo. Koop nu tickets en vermijd de wachtrijen voor de kassa!

Vanaf € 17.80
Louvre met audiogids

Louvre met audiogids

Geniet van het Louvre Museum in Parijs in uw eigen tempo en leer meer over de meesterwerken zoals de Mona Lisa met behulp van een informatieve audio gids. Boek tickets online en vermijdt de wachtrij aan de kassa bij het Louvre!

Vanaf € 37.90
Montmartre en het Louvremuseum

Montmartre en het Louvremuseum

Geniet van de twee meest geliefde schatten van Parijs: Het charmante Montmartre en de Sacré Cœur, en het wereldberoemde Louvre Museum. Boek u tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij!

Vanaf € 76.70
Rondleiding door het Louvre

Rondleiding door het Louvre

3.0
(1)

Tijdens de begeleide rondleiding in het Louvre Museum in Parijs, zal u een aantal van de bekendste werken kunnen aanschouwen, met inbegrip van de Mona Lisa, en u zal over voldoende tijd beschikken om zelf rond te kijken. Reserveer uw tickets hier!

Vanaf € 65.00
Begeleide tour door het Orsay Museum.

Begeleide tour door het Orsay Museum.

Geniet van een begeleide tour door het Orsay Museum in Parijs! De Orsay Musum is bekend om het tentoonstellen van de grootse collectie van impressionisten en post impressionisten schilderijen wereldwijd en deze moet u gezien hebben tijdens u bezoek aan Parijs als u een kunstliefhebber bent! Verzeker uw plaats op deze fascinerende tour, boek vanaf thuis!

Vanaf € 55.90
Orsay Museum with audio guide

Orsay Museum with audio guide

Enjoy a visit to Musée d'Orsay in Paris! The world-renowned museum is famous for its large collection of Impressionist and Post-Impressionist paintings. Your audio guide and map will lead you to all of the most famous artworks! Book your tickets from home and skip the line to the ticket office!

Vanaf € 42.20
Parijs Museum Pas - 2 Dagen

Parijs Museum Pas - 2 Dagen

Krijg onbeperkt toegang tot meer dan 60 populaire musea en monumenten in Parijs met de Parijs Museum Pas! De pas is geldig voor twee aaneensluitende dagen en hiermee vermijdt u de wachtrij bij enkele van de meest ongelofelijke bezienswaardigheden en musea in en buiten Parijs. De pas is inclusief het Orsay Museum, het Paleis van Versailles en nog veel meer!

Vanaf € 60.50
Parijs Museum Pas - 4 dagen

Parijs Museum Pas - 4 dagen

Krijg 4 dagen onbeperkt toegang tot meer dan 60 meest bezochte musea, monumenten in Parijs en nog veel meer met de Parijs Museum Pas! De pas is inclusief het Orsay Museum, het Paleis van Versailles en nog veel meer! De pas is geldig voor vier aaneensluitende dagen. Koop hier uw Parijs Museum Pas!

Vanaf € 81.00
Tickets voor het Orsay museum

Tickets voor het Orsay museum

Vermijd de wachtrij bij Musée d'Orsay met vooruit geboekte tickets! Het museum staat bekend om de enorme collectie van impressionisten en post-impressionisten en andere indrukwekkende kunstwerken. Kinderen onder de 18 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Vanaf € 18.90
Tickets voor Invalides Museum

Tickets voor Invalides Museum

Bezoek het indrukwekkende Invalides Museum in Parijs. Het is een collectie van de volgende bezienswaardigheden: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, Kathedraal van Saint-Louis en Église du Dôme. Je krijgt toegang tot ze allemaal! Koop tickets online en vermijd de wachtrij bij het Invalides Museum!

Vanaf € 18.90
Tickets voor het Rodin Museum

Tickets voor het Rodin Museum

Ontdek het prachtige Rodin Museum in Hôtel Biron op eigen tempo en bewonder de meesterwerken van Rodin, Monet, Van Gogh en Renoir. Boek tickets vanaf thuis en vermijd de wachtrij bij dit populaire museum!

Vanaf € 16.70
Tickets voor Pompidou Center

Tickets voor Pompidou Center

Ontdek het fantastische Pompidou Center! Het museum is een van de lijdende centra voor 20ste en 21ste eeuw kunst. Het biedt een brede collectie: plastic kunst, fotografie, nieuwe media, architectuur en design. Het is een echte must voor iedere kunstliefhebber! Boek tickets online en vermijd de wachtrij voor het museum!

Vanaf € 18.90
Tickets voor Picasso museum

Tickets voor Picasso museum

Bezoek het Pablo Picasso museum op eigen tempo. Het indrukwekkende museum bezit meer dan 5.000 werken van de Spaanse schilder Pablo Picasso. Het is de enige collectie die alle verschillende media bezit waar Picasso mee gewerkt heeft: schilderijen, sculpturen, afdrukken en tekeningen. Koop tickets online en vermijd de wachtrij!

Vanaf € 22.20
Tickets voor het Wetenschap Museum

Tickets voor het Wetenschap Museum

Ontdek de wereld van wetenschap en technologie in het Science Museum, Cité des Sciences et de l'Industrie. Verken de verschillende uitstellingen en interactieve demonstraties voor de kids. Het ticket is inclusief toegang tot permanente en tijdelijke uitstellingen en andere activiteiten. Koop tickets online en vermijd de wachtrij!

Vanaf € 15.60
Toegangskaarten voor Grévin Museum

Toegangskaarten voor Grévin Museum

Ontdek het Grévin Museum in Parijs! Opgericht in 1881 en bezit nu meer dan 300 wassenbeelden van Albert Einstein tot Mahatma Gandhi, Michael Jackson en Queen Elisabeth II. Koop tickets online en geniet met het gehele gezin!

Vanaf € 25.00
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen