Toegangskaarten voor Grévin Museum

Toegangskaarten voor Grévin Museum

Prijs vanaf € 23.20

Duik in de wereld van het Grévin Was Museum in Parijs! Bewonder meer dan 300 wassenbeelden en leer meer over het maken van deze fantastische figuren. 

Hoogtepunten:
- Bezoek het bekende Wassenmuseum Grévin
- Vermijd de wachtrij met vooruit geboekte tickets
- Meer dan 300 wassenbeelden
- Bewonder internationale artiesten en historische figuren
- Gratis entree voor kinderen onder 5 jaar

Ontdek het Grévin Museum
Het Grévin Museum is opgericht in 1881 en bezit nu meer dan 300 wassenbeelden. Van Albert Einstein tot Mahatma Gandhi, Michael Jackson en Queen Elizabeth II.

Neem de statige marmeren trap en zie een geluid en licht show voor het eerst in de Trocadero voor de 1900 Universal Exhibition in Parijs. 

Ontmoet internationale topsporters van de voetbalwereld, rugby, basketbal of race wedstrijden.

Kom meer te weten over het maak process van de beroemde wassenbeelden! De Dicovery Tour neemt u mee in de volgende stappen: beeldhouwen, gieten, opnebreken, styling en make-up en de laatste stap zijn de kostuums en accessoires. 

Uw kids zullen het uitbrullen als ze de bekende mensen zien. Van tekenfilm helden zoals Spiderman en Scrat van Ice Age in de kinderwereld. 

Zie de bekende filmsterren en popsterren zoals George Clooney, Céline Dion, Madonna, Mika en nog veel meer. Bezoek ook de nieuwe Voice-tentoonstelling. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de tikcets per e-mail toegestuurd. Print deze uit en neem deze mee naar onze agent PARISCityVISION in Parijs. 

Hoe werkt het?
Eenmaal in Parijs, ga dan naar het PARISCityVISION kantoor om uw voucher om te wisselen voor de originele tickets voordat u het Grévin museum bezoekt.

Hoe lang zijn de tickets geldig?
De tickets zijn alleen geldig op de datum dat u gekozen heeft tijdens de boeking. Let niet op de verschillende tijden tijdens de boeking, deze zijn niet van toepassing.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 5-15 jaar. Kinderen onder de 5 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene.  

 

Reserveer tickets

Datum
Toegangskaarten voor Grévin Museum Info

Toegangskaarten voor Grévin Museum
U kunt gebruik maken van de tickets de hele dag door. Let niet op de verschillende tijden die staan aangegeven bij de ticket categorie (9:30, 14:00 en 21:00). Deze zijn niet van toepassing.

Wissel uw voucher (e-ticket) om voor de originele tickets bij PARISCityVISION in Parijs.
2 rue des Pyramides
75001 Paris

Info

Toegangskaarten voor Grévin Museum
Dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur. Laatste toegang is 1 uur voor sluitingstijd.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metrohaltes zijn: Tuileries, Pyramides & Palais Royal.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen