Tickets voor Pompidou Center

Tickets voor Pompidou Center

Prijs vanaf € 15.50

Ontdek het fantastische Pompidou Center! Het museum is een van de lijdende kunst centra van de 20ste en 21ste eeuw. Het biedt een gevarieerde ervaring: plastic kunst, fotografie, nieuwe media, architectuur en design. Een echte must voor een kunstliefhebber!

Hoogtepunten: 
- Bezoek het Pompidou center in hartje Parijs
- Vermijd de wachtrij met vooruit geboekte tickets
- Ontdek het Nationale museum van moderne kunst
- Bewonder de kunstwerken van het cubisme, surrealisme & meer
- Bezoek het restaurant 'Le George' voor ongeëvenaarde uitzichten

Ontdek het Pompidou Center in Parijs
Het Pompidou Center ligt tussen de "Les Halles" buurt en Marais. In Frans wordt het 'Centre Georges-Pompidou' of 'Beaubourg' genoemd. Een nationaal museum met moderne kunst. Het Pompidou Center is een industriële recreatie complex met meer dan 100.000 kunstwerken. 

Hier vind je de beste werken van het moderne tijdperk inclusief Henri Matisse, Pablo Picasso, Fernand Léger, Vassily Kandinsky, Alberto Giacometti, Jean Dubuffet, Brancusi en nog veel meer. 

Bij het Pimpidou Center vind je ook de grondlegger van moderne kunst zoals het fauvisme, kubisme, surrealisme, lyrische abstractie en koude abstractie. 

De tickets zijn inclusief toegang tot alle verdiepingen die open zijn voor bezoekers. Een prachtig uitzicht op Parijs vanaf het dak op de Sacré Coeur Basilica, de Eiffeltoren, Palais Garnier Opera House, het Louvre, Notre-Dame, de Saint-Jacques toren en de Conciergerie. 

Het museum restaurant 'Le George' bevindt zich de bovenste verdieping van het Pompidou Center en biedt een prachtig zicht op de stad. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat de boeking is voltooid, wordt de voucher per mail opgestuurd. Print de voucher en neem deze mee naar onze agent PARISCityVISION in Parijs.

Hoe werkt het?
Eenmaal in Parijs, ga dan naar onze agent PARISCityVISION en wissel de voucher om voor de tickets voordat je naar het Pompidou Center gaat.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Zodra de tickets omgewisseld zijn voor de orginele tickets, zijn de tickets 1 week geldig.  Negeer de verschillende tijden tijdens de boeking, dit is niet van toepassing op deze tickets.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, kinderen onder de 18 jaar mogen zelfs gratis mee naar binnen met een volwassene. 

 

Reserveer tickets

Datum
Tickets voor Pompidou Center Info

Tickets voor Pompidou Center
De tickets kunnen de hele dag door gebruikt worden er is dus geen specifieke tijd dat u de tickets moet gebruiken. De verschillende tijden bij ticket categorie kunt u dus negeren.
Wissel de voucher om voor de tickets van het museum bij PARISCityVISION in Parijs.
2 rue des Pyramides
75001 Parijs

LET WEL: De tickets moeten omgewisseld worden voor 21:00 uur, zie ook de tickets categorie.

Info

Tickets voor Pompidou Center
Dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metrohaltes zijn: Tuileries, Pyramides & Palais Royal.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen