Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Moulin Rouge

4.5 (39)
Vanaf € 97.9

Al sinds 1989 heeft de Moulin Rouge mensen van over de gehele wereld betoverd en vermaakt. Deze show moet men gewoon moet zien als men in Parijs is! Bestel tickets vanuit thuis vooraf en verras familie, vrienden of partner met een show die u nog nooit zo heeft meegemaakt!

Hoogtepunten

- Koop tickets voor de populaire show in de Moulin Rouge
- Vermijd de wachtrij bij de kaartverkoop
- Geniet van een geweldig diner/glas champagne en een fantastische show

Wat kan ik verwachten?

De Moulin Rouge ligt aan de Boulevard de Clichy in de bekende rosse buurt van het Quarier Pigalle, vernoemd naar de beeldhouwer Jean-Baptiste Pigalle, in het 18e arrondissement. Als u eenmaal hier bent is het een leuke toevoeging een blokje om te lopen door deze historische buurt met invloeden van Toulouse-Lautrec en Picasso.

 

"Féerie": Een fantastische 2-uur durende Can Can show!
Bewonder de indrukwekkende groep van 60 artiesten van over de gehele wereld, als ze hun legendarische show "Féerie" opvoeren. "Féerie" is een spectaculaire 2-uur durende show gevuld met veren, steentjes, glitter, weelderige decors, acrobaten, originele muziek - en natuurlijk de bekende Franse can can dans!

De show biedt u een deel van de Parijse cultuur, energie en gezelligheid!

Bij de Moulin Rouge kunt u genieten van een diner in traditionele Franse stijl; verfijnde gerechten geserveerd met champagne, hét drankje van de Moulin Rouge.

Keuze uit twee soorten tickets: "Féerie" & champagne of diner en "Féerie".

Dit zijn de verschillende menu-opties:

Mistinguett menu
Toulouse-Loutrec menu
Belle Epoque menu
Kinder menu
Kerst menu

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na de voltooing van de boeking, ontvangt u de e-ticket per e-mail. Print deze uit en neem deze mee naar de Moulin Rouge.

Wanneer begint de show?
De show loopt dagelijks van 21:00 tot 13:00 uur. Kiest u voor tickets met diner dan dient u op locatie te zijn om 19:00 uur voor uw diner en begint de show om 21:00 uur. 

Ongeacht of u kiest voor een ticket met of zonder diner, raden wij u aan om een half uur voor aanvang van de show bij de Moulin Rouge te zijn.

Hoelang duurt de show?
De show duurt 2 uur.

Is er een dress code?
Ja, de dress code is casual en business casual. Stropdas, pak of jurk is optioneel. Jeans, korte broek, sportschoenen zijn niet toegestaan.

Belangrijke informatie

Moulin Rouge is heel populair en kan vaak maanden van te voren uitverkocht zijn op de vrijdag en zaterdag. Hoe eerder u de tickets boekt hoe meer kans u heeft op een plaats. Op korte termijn heeft u meer kans op doordeweekse dagen. 

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (6-11)

Openingstijden

1/2 fles champagne is inbegrepen; Iedere dag om 21:00 en vrijdag en zaterdag 23:00; Diner en show iedere dag om 19:00.

Fantastisch: 4.5

Bestel

woe, 22 mei 2019

Bestseller

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Duur: 2 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Moulin Rouge

×