Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Lido de Paris

Vanaf € 248.3

Geniet van een heerlijk diner op de eerste verdieping van de Eiffel Toren in Parijs, gevolgd door een mooie avondcruise op de Seine en eindig de avond met een cabaret in het Lido van Parijs aan de Champs-Elysées! Een perfecte avond en een zeer populaire tour.

Hoogtepunten

- Geniet van een avond met diner, cruise en cabaret in Parijs
- Beleef een heerlijk diner op de eerste verdieping van de Eiffel Toren
- Neem een avondcruise op de Seine
- Geniet van het fantastische cabaret in het Lido van Parijs
- Krijg een glas champagne tijdens de show

Wat kan ik verwachten?

Diner, Cruise & Cabaret
U begint uw avond met een heerlijk diner en drankjes bij Restaurant 58 Tour Eiffel gesitueerd op de eerste verdieping van de Eiffel Toren. Deze ervaring geeft een nieuwe betekenis aan dineren met uitzicht.

Na het diner ligt uw cruise te wachten bij de voet van de Eiffel Toren en u gaat voor een cruise op de Seine, zodat u de mooie Parijse monumenten en gebouwen kunt bewonderen in het avondlicht.

Na de cruise zal een bus u naar het Lido van Parijs op de beroemde Champs-Elysées brengen waar u de show 'Merveilles' zult zien - de nieuwste show in het Lido van Parijs. Hier krijgt u een glas champagne geserveerd terwijl u van de show geniet.

Een luxe bus zal u van attractie naar attractie brengen en een Frans en Engels sprekende gids is ten alle tijden aanwezig.

De tour is in het Engels.

U houdt misschien ook van onze Eiffel Toren Diner, Cruise en Moulin Rouge tour optie.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour start bij het kantoor van onze agent PARISCityVISION in de buurt van het Louvre. Het adres staat op uw e-ticket.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij het kantoor van PARISCityVISION in Parijs.

In de bus zal u gevraagd worden in welk hotel u logeert, en als dit in het centrum van Parijs is dan zal de bus in de buurt van uw hotel stoppen, zodat u hier uit kunt stappen.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 7-8 uur

Is er een dress code?
Ja, de dress code is casual en business casual. Stropdas, pak of jurk is optioneel. Jeans, korte broek, sportschoenen zijn niet toegestaan.

Belangrijke informatie

- Restaurant 58 Tour Eiffel and het Lido van Parijs zijn altijd erg populair dus er kan een wachttijd zijn en een wachtrij om binnen te komen, waaraan wij helaas niets kunnen doen.
- Er zijn veel andere mensen in het Lido van Parijs, dus de ruimte in het Lido van Parijs kan beperkt en druk zijn.
- U bent niet verzekerd van uw eigen tafel bij Restaurant 58 Tour Eiffel zelfs niet als u met een grote groep bent, u moet u tafel misschien met anderen delen.
- Het kan heel soms voorkomen, en soms komt dit door de weersomstandigheden, dat u eerst met de cruise meegaat en daarna gaat dineren bij Restaurant 58 Tour Eiffel. Dit gebeurt meestal zonder ons op tijd te informeren zodat wij u niet kunnen waarschuwen. We verontschuldigen ons voor enig ongemak dat dit kan hebben voor u.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (4-11)

Openingstijden

De tour vertrekt elke avond om 18:15h.

Bestel

vri, 21 dec 2018

Openingstijden

De tour vertrekt elke avond om 18:15h.

Routebeschrijving

Eiffeltoren Diner, Rondvaart & Lido de Paris