Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Parijs per CV2

Vanaf € 85.5

Ontdekt de beroemde bezienswaardigheden van Parijs, zoals de Eiffel Toren en het Louvre, in de meest iconische auto van Frankrijk - de 2CV van Citroën. Dit is een unieke en leuke manier om deze fantastische stad te zien en te ontdekken!

Hoogtepunten:
- Ontdekt Parijs iconische bezienswaardigheden in de meeste iconische auto van Frankrijk
- Keuze uit 3 verschillende tours
- Rij langs sommige van de meest beroemde wegen in de wereld.
- Alle CV2 zijn met open dak zodat u van de zon kunt genieten
- Wordt bekend met alle bezienswaardigheden en monumenten
- Voeg een fles champagne toe aan uw tour.

Ervaar Parijs per CV2
Tijdens de tour van 45 minuten zal uw chauffeur u rondrijden langs de Arc de Triomphe, de Eiffel Torenr, de Invalides, de Grand Paleis en Petit Paleis, La Madeleine, Place Vendôme, het Musée du Louvre en het Orsay Museum. Dit is de perfecte tour langs alle bezienswaardigheden als u niet veel tijd hebt.

Ter aanvulling op de tour van 45 minuten, zal de tour van 1½-uur u verder meenemen naar de Notre-Dame van Parijs, de Ile de la Cité, de Trocadéro, de Champs de Mars, de Opéra Garnier, Place de la Concorde en de residentie van de Franse President het Paleis de l’Elysée. Je zult dan alle meest iconische monumenten en bezienswaardigheden van Parijs hebben gezien.

Met een 3-uur durende tour zal Parijs geen geheimen meer voor u kennen! U heeft de tijd om de fantastische architectuur en de historie van Parijs dieper te ontdekken. U kunt zelfs meer plaatsen zien zoals de Moulin Rouge, de Sacré Coeur en Place de la Bastille.

Uw goedgeïnformeerde en vriendelijk chauffeur zal u uitgebreid commentaar geven over alle bezienswaardigheden en monumenten die u ontdekt tijdens uw tour.

Als u wilt, kunt u een 75 cl fles Pommery Champagne reserveren voor onderweg om uw tour aangenamer en zelfs romantischer te maken!

De tours zijn beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour van 45 minuten start voor de ingang van Jardin des Tuileries bij Place de la Concorde. De tour van 90 & 180 minuten start voor de trapjes van Opera Garnier bij Place de l'Opera..

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt weer bij het startpunt.

Hoeveel mensen kunnen er in een CV2?
In elke CV2 kunnen maximaal 3 passagiers.

Zijn er tickets voor kinderen?
Nee helaas zijn er geen tickets beschikbaar voor kinderen voor deze tours. Kinderen onder de 5 jaar zijn niet toegestaan op de CV2 tours.  

Belangrijke informatie:
- We zijn niet verantwoordelijk voor verkeersopstoppingen, vertraging, stakingen of slecht weer.
- De CV2 hebben niet genoeg ruimte voor een rolstoel.

Openingstijden

De tour van 45 minuten start om 9 AM, 10 AM, 1 PM, 2 PM, 3 PM & 9 PM. De tour van 1½ uur start om 9 AM, 11 AM, 1 PM, 3 PM, 8 PM & 10 PM. De tour van 3 uur start om 9:30 AM, 1:30 PM & 8:30 PM.

Bestel

woe, 23 mei 2018

Openingstijden

De tour van 45 minuten start om 9 AM, 10 AM, 1 PM, 2 PM, 3 PM & 9 PM. De tour van 1½ uur start om 9 AM, 11 AM, 1 PM, 3 PM, 8 PM & 10 PM. De tour van 3 uur start om 9:30 AM, 1:30 PM & 8:30 PM.

Routebeschrijving

Paris by 2CV