Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Toegangskaarten voor Sainte Chapelle

Vanaf € 12.4
Bezoek het historische monument Sainte Chapelle in Parijs. Een architectonisch pareltje geboud in de gothische periode. Vermijd de wachtrij met vooruit geboekte tickets en loop direct door naar de prachtige kapel.

Hoogtepunten:
- Vermijd de wachtrij bij Sainte Chapelle
- Ontdek de kapel op eigen tempo
- Bewonder de glas-in-lood ramen
- Kom meer te weten over de geschiedenis
- Entree gratis voor kinderen onder 18 jaar

Ontdek de Sainte Chapelle in Parijs
Sainte Chapelle was oorspronkelijk gebouwd als herberg voor overblijfselen van het lijdensverhaal van Christus in de 13e eeuw. U vindt hier onder andere stukken van het heilige Kruis en de heilige kroon die bijna waren verdwenen begin 19e eeuw. 

Begin 1790 Sainte Chapelle was alleen toegankelijk voor leden van de clerus en de inhoud werd leeggeruimd. Meer en meer werd het gebruikt als een archief voor de gebouwen in de buurt zoals Palais de Justice, de rechtbank van Parijs. Tot dat een restauratie campagne startte onder druk van het volk. 

Vandaag de dag is het niet meer mogelijk de overblijfselen te bewonderen van de Sainte Chapelle, omdat deze zijn verplaatst of vernietigd tijdens de Franse Revolutie. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de tikcets per e-mail toegestuurd. Print deze uit en neem deze mee naar onze agent PARISCityVISION in Parijs. 

Hoe werkt het?
Eenmaal in Parijs, ga dan naar het PARISCityVISION kantoor om uw voucher om te wisselen voor de originele tickets voordat u de Sainte Chapelle bezoekt.

Hoe lang zijn de tickets geldig?
De tickets zijn alleen geldig op de datum dat u gekozen heeft tijdens de boeking. Let niet op de verschillende tijden tijdens de boeking, deze zijn niet van toepassing.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, maar kinderen onder de 18 jaar mogen gratis mee met een betalende volwassene.    

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (4-17)
Zuigeling (0-3): gratis

Bestel

vri, 14 dec 2018

Routebeschrijving

Toegangskaarten voor Sainte Chapelle

2 rue des Pyramides 75001 Paris ATTENTIE: Haal uw tickets niet later dan 21:00 uur op zoals aangegeven bij de ticket categorie.