Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Parijs

Welkom bij Parijstickets.nl, de website waar je alle hoogtepunten van de stad Parijs kunt vinden. Reserveer nu tickets voor Moulin Rouge of Lido de Paris. Koop gemakkelijk en veilig kaarten voor de Eiffeltoren, een rondleiding door het Louvre, een cruise over de Seine of een bezoek aan het Versailles Kasteel. Wij hebben het allemaal!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Montparnasse Toren: zonder wachtrij

Vanaf € 20,00

Vermijd de wachtrij bij Montparnasse Panoramisch Observatiedek en bewonder het prachtige uitzicht vanaf 656 meter boven de grond op de 56e verdieping van het gebouw. Bewonder het uitzicht vanaf twee verdiepingen, inclusief een overdekte verdieping en een open dak gebied.

Hoogtepunten:
- Vermijd de wachtrij vij Montparnasse toren
- Bewonder een 360 graden uitzicht over Parijs
- Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf 2 verdiepingen

Bewonder het uitzicht op Parijs vanaf Montparnasse toren
Het observatiedek in de Montparnasse toren heeft u een spectaculair uitzicht van 656 meter boven de grond.

Neem de trap naar de 59e verdieping, waar u een uitzicht krijgt vanaf het open dag gebied. Een unieke ervaring met een adembenemend uitzicht op Parijs.

Als het weer een beetje mee zit kunt u tot 40 kilometer in de verte kijken. Zie verschillende monumenten van Parijs zoals de Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Les Invalides en de Gilde dom, het Louvre en De Sacré-Coeur Basiliek. Na zonsondergang kunt u de prachtig verlichte stad bewonderen. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de tikcets per e-mail toegestuurd. Print deze uit en neem deze mee naar onze agent PARISCityVISION in Parijs. 

Hoe werkt het?
Eenmaal in Parijs, ga dan naar het PARISCityVISION kantoor om uw voucher om te wisselen voor de originele tickets voordat u de Arc de Triompge bezoekt.

Hoe lang zijn de tickets geldig?
De tickets zijn alleen geldig op de datum dat u gekozen heeft tijdens de boeking. Let niet op de verschillende tijden tijdens de boeking, deze zijn niet van toepassing.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen tussen 7 en 15 jaar. Kinderen onder de 7 mogen gratis mee met een betalende volwassene.  

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kind (7-15)
Zuigeling (0-6): gratis

Routebeschrijving

Toegangskaarten tot Montparnasse Toren

Adres
2 rue des Pyramides 75001 Paris ATTENTIE: Haal uw tickets niet later dan 21:00 uur op zoals aangegeven bij de ticket categorie.

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!