Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Versailles: zonder wachtrij - all inclusive ticket - 1 dag

 
 

Sla de wachtrij over naar het hele landgoed van Versailles net buiten Parijs en ontdek het op eigen tempo met deze all-inclusive dagpas. Wandel door het Paleis van Versailles met een audioguide, bekijk het huis van Marie-Antoinette en leer alles over de koninklijke Franse geschiedenis. U slentert ook door de prachtige tuinen, geniet van de magische muzikale fonteinshow en bezoek het Groot Trianon en het Klein Trianon!

Hoogtepunten

- Sla de wachtrij over naar het Paleis van Versailles
- Ontdek het paleis op eigen tempo
- Leer alles over de koninklijke Franse geschiedenis
- Ontdek Marie-Antoinette's huis
- Geniet van een gratis audioguide in het paleis
- Slenter door de prachtige tuinen
- Geniet van de magische muzikale fonteinshow
- Bezoek het Klein en Groot Trianon

Wat kan ik verwachten?

Het Paleis van Versailles ligt op 20km afstand van Parijs. Oorspronkelijk was het een jachthuis gebouwd oor Louis de 13e. Maar Louis de 14e, ook wel 'de Zonnekoning genoemd', zag potentie en bouwde het Paleis van Versailles om de monarchie veilig te stellen. De koning concurreerde met de edelen omdat zij de machtigste waren, en daarom huisvestte het paleis ook veel van Franse adel, toen kon de koning ze persoonlijk in de gaten houden!

Gokken, dineren, jagen en fantastische feesten waren slechts enkele van de evenementen die plaatsvonden in Versailles vóór de revolutie in 1789. De kamers zijn voortreffelijk, sommigen met open haarden, andere met witte en gouden deuren en elke kamer had een eigen doel. Het paleis heeft in feite 700 kamers en biedt plaats aan maar liefst 20.000 mensen. 

Naast het verkennen van het prachtige paleis, bezoekt u ook het Petit Trianon en de Grand Trianon, het huis van Marie-Antoinette en natuurlijk de prachtige barokke tuinen met de prachtige fonteinen en reflecterende poelen. In de regering van Louis de 14e, werkten ongeveer 36.000 mensen aan de afwerking van het paleis.

U hoort meer over de geschiedenis van het paleis via uw audioguide. En als u hier tijdens het zomerseizoen bent, wacht er een traktatie op u: van april tot en met oktober kunt u genieten van een prachtige Musical Fountain Show die elk weekend plaatsvindt. De fonteinen van het park komen tot leven tegen een achtergrond van barokmuziek. Het voelt bijna alsof u wordt teruggevoerd naar het koninklijke tijdperk!

Hoe werkt het?

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de tickets per e-mail toegestuurd en neem een geprint exemplaar mee.

Hoelang zijn de tickets geldig?
De tickets zijn alleen geldig op de datum dat u gekozen heeft tijdens de boeking. Let niet op de verschillende tijden tijdens de boeking, deze zijn niet van toepassing.

In welke talen is de audioguide beschikbaar?
De audioguide is beschikbaar in het Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Chinees-Mandarijns, Japans, Portugees, Koreaans, Pools en Russisch.

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (3-17)
Baby (0-2): gratis

Bestel

vri, 24 mei 2024

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Audio gids

Wat is inclusief?

- Tickets waarmee u de wachtrij overslaat bij Versailles
- Een bezoek aan de tuinen
- Bezoek het Marie-Anoinette huis, het Klein Trianon en het Groot Trianon
- Muzikale fonteinshow van april t/m oktober
- Een audioguide

Routebeschrijving

Versailles: zonder wachtrij - all inclusive ticket - 1 dag

Adres
Le Bar du Château 9 rue Colbert 78000 Versailles

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!