Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Historisch Parijs

Vanaf € 59.1
Parijs is een oude stad met een geschiedenis die 2000 jaar geleden begon bij het Ile de la Cité . Deze tour laat u Parijs vanuit een historisch en artistiek opzicht zien en bevat een ritje door het oudste deel van de stad! Eerst bezoekt u Place Vendôme , de oude opera (Opera Garnier ), Le Grand Louvre, Hôtel de Ville (stadshuis), Place de la Bastille, Rue Saint-Antoine, de Marais, het Quartier Latin, Sorbonne, Collège de France, Panthéon, Jardin du Luxembourg (Senaat) en Saint-Germain des Prés .

Van hieruit is het slechts een korte wandeling naar Ile de la Cité, waar u een geleide wandeling bijwoont in de kathedraal Notre-Dame (indien er op dat ogenblik een mis plaatsvindt, dan zal de gids u meer informatie geven over de kathedraal en zijn drie portalen van buiten de kerk aangezien er tijdens de mis niet gesproken mag worden in de kerk). Na het bezoek aan Notre-Dame, neemt u de boot (Batobus) terug naar PARISCityVISION het bureau van ParisVision, dichtbij het Louvremuseum en de Tuilerieën.

Belangrijke Informatie :
- De rondleiding wordt in het Engels gegeven!
- Duur: bijna 4 uur.
- De tour begint om 9.15u elke dag.
- Indien er op dat ogenblik een mis plaatsvindt, dan zal de gids u meer informatie geven over de kathedraal en zijn drie portalen van buiten de kerk aangezien er tijdens de mis niet gesproken mag worden in de kerk.
- Tijdens de winter of wanneer het water van de rivier te hoog staat, is het mogelijk dat de gehele tour per bus en zonder bootritje wordt afgelegd.
- De tour begint en eindigt bij PARISCityVISION, 2 Rue Des Pyramides, 75001 Paris.

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (3-17)
Zuigeling (0-2): gratis

Openingstijden

De tour begint om 9.15u elke dag

Openingstijden

Routebeschrijving

Historisch Parijs