Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Crazy Horse

4.1 (54)
Vanaf € 130,30

Geniet van een geweldige show bij de bekende Crazy Horse in Parijs. De show bestaat uit een reeks sensuele uitvoeringen van de legendarische Crazy Horse dansers en is gericht op het vieren van het vrouwelijk lichaam. U kunt genieten van alleen de show, of met champagne of met een heerlijk diner.

Hoogtepunten

- Geniet van een unieke show in Parijs
- Word betoverd door de sensuele dansstijl in deze show
- Geniet van alleen de show, met champagne of met diner

Wat kan ik verwachten?

De lichten in de ruimte dimmen en de spotlights gaan aan. Een vrouwen-silhouette beweegt, sensueel dansend over het podium. Kleuren exploderen in de zaal en het is officieel: de show bij Crazy Horse in Parijs is begonnen!

Stiletto's, glitter, rode lippenstift en zwarte kanten kostuums zijn slechts de kleine onderdelen van de verbluffende show die u ziet bij Crazy Horse! Dit is een van de meest iconische show van alle Parijse cabarets, en de huidige show 'Totally Crazy!' is geen uitzondering. De show is gevuld met kleurrijke lampen, gekke effecten en het is de manier voor u om 65 jaar van schitterende creatie en glamour te ontdekken verpakt in één betoverende show.

Crazy Horse is actief sinds 1951, en het blijft iedere keer indruk maken op het publiek. Dit typisch Parijse cabaret viert het lichaam van de vrouw. Daarom ziet u bijna volledige naaktheid en sensuele dansen. Het is glamorous, verleidelijk en u ziet dansers die u nog nooit zó heeft zien dansen. Laat u betoveren door de prachtige dansers op de échte manier van een Crazy Horse show.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per e-mail ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar de Crazy Horse. Of laat het ticket zien vanaf uw mobiele telefoon.

Welke zitplaatsen zal ik kiezen?
Bekijk hier het overzicht van de zitplaatsen. Let wel, u kunt geen specifieke zitplaatsen of tafels boeken, alleen een categorie. We verkopen geen Box VIP zitplaatsen op onze site.

Hoe werkt het als ik kies voor Diner & Show?
Als u kiest voor Diner & Show, geniet u van een heerlijk 3-gangen diner, een halve fles wijn, een halve fles mineraal water en koffie of thee. Het menu varieert afhankelijk van het seizoen.

Het diner vindt plaats in het Fouquet's restaurant. Na het diner loopt u naar Crazy Horse om van de show te genieten. Het is ongeveer 10 minuten lopen.

Belangrijke informatie

Er is een dresscode: casual en business casual. Een stropdas, pak of jurk is optioneel. Spijkerbroeken, korte broeken en sneakers zijn niet toegestaan.

Ticket categorieën

Volwassene (16+)
Kinderen jonger dan 16 jaar worden niet toegelaten in de zaal.

Is dit geschikt voor mij?

De show is niet geschikt voor kinderen. Kinderen jonger dan 16 jaar worden niet toegelaten in de zaal.

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare data en tijden.

Bestel

zon, 5 feb 2023

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 1 uur 30 minuten

Wat is inclusief?

- Entreeticket voor Crazy Horse
- De show 'Totally Crazy!'
- Afhankelijk van uw keuze: alleen show, show & champagne of show & diner.

Openingstijden

Routebeschrijving

Crazy Horse

Adres
Crazy Horse 12 avenue George V 75008 Parijs

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!