Parijs op de fiets of Segway

Ervaar Parijs op de fiets of Segway en zie de hoogtepunten van de stad. Parijs is een eenvoudige stad om rond te fietsen en ook voor het gebruik van een Segway. We hebben ook speciale tours rondom Versailles. Vindt hier uw sightseeing tour per fiets of Segway!

Parijs op de fiets of Segway
 
Fiets tour langs het beste van Parijs

Fiets tour langs het beste van Parijs

Fiets op je blauwe fiets langs groepen wandelaars en tour bussen en bekijk de meeste populaire monumenten van Parijs van dichtbij op een leuke en veilige manier! U zult de beste herinneringen en foto's mee naar huis nemen van uw reis naar Parijs. Boek uw fiets tour hier!

Vanaf € 32.00
Geheimen van Parijs fiets tour

Geheimen van Parijs fiets tour

Ga met ons mee op de Geheimen van Parijs fiets tour en ervaar een nieuwe kant van Parijs. Deze tour is voor diegene die de geheime charmes van Parijs willen leren kennen en waarom het iedereen zo aantrekt. Boek uw fiets tour vandaag nog!

Vanaf € 35.00
Versailles fiets tour

Versailles fiets tour

De Versailles fiets tour is de perfecte manier om de grandeur van dit Koninklijke Domein van 2,000 hectare te ontdekken. U kunt genieten van de hoogtepunten van Versailles per fiets en u kunt zichzelf uitleven in de enorme tuinen.

Vanaf € 84.00
Avond fiets tour door Parijs

Avond fiets tour door Parijs

Onze avond fiets tour brengt u langs de best verlichte monumenten terwijl de zon ondergaat in Parijs. U zult onder andere de wonderen ontdekken van de Eiffel Toren bij nacht, Champs-Elysées, Notre-Dame en het Louvre. Het is een schitterende en leuke sightseeing tour door Parijs! Boek uw avond fiets tour hier!

Vanaf € 38.00
Fietstour door de Loire Vallei

Fietstour door de Loire Vallei

Ga met ons mee op een fietstour door de Loire Vallei net buiten Parijs! Het is de enige fietstour met bezoek aan twee Chateaux, een geweldige openlucht markt en wijnproeverij allemaal in een dag. Zorg ervoor dat u uw plaats boekt op deze populaire tour, boek vanaf thuis!

Vanaf € 195.00
Fietstour door de tuinen van Monet

Fietstour door de tuinen van Monet

Ga mee met onze tour naar het prachtige Normandië en het dorpje Vernon, hier kunt u de privé tuinen van Monet bewonderen op de fiets. De tour is inclusief toegang tot de woning van Monet, welke u op eigen houtje mag verkennen. Het is een perfect uitje voor het hele gezin! Boek hier uw fietstour!

Vanaf € 0.00
Parijs segway tour

Parijs segway tour

Brengt een aantal uren door op een segway door Parijs! Het is de perfecte tour voor zowel de nieuwe bezoekers als de Parijse veteranen. En we zijn ervan overtuigd dat beide groepen het eens zullen zijn dat het rijden van een segway de beste manier is om de 'Lichtstad" te bekijken. Boek uw Parijs segway tour vanaf thuis!

Vanaf € 60.00
Parijs Segway avondtour

Parijs Segway avondtour

Beëindig uw dag in Parijs door moeiteloos door de magische straten van de Lichtstad te bewegen. Uw kleine groep zorgt voor een persoonlijke en intieme ervaring en u zult dit voor altijd blijven herinneren! Ervaar Parijs bij zonsondergang, boek uw segway tour vandaag nog!

Vanaf € 70.00
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen