Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren

Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren

Prijs vanaf € 19.00

Geniet van een heerlijke lunch bij Restaurant 58 Tour Eiffel in de Eiffeltoren in het hartje van Parijs. Het eten is geweldig en het uitzicht is absoluut adembenemend. U krijgt echt waar voor uw geld!

Hoogtepunten:
- Geniet van een lunch bij Restaurant 58 Tour Eiffel
- Kies 3-gangen inclusief eenn drankje
- Ervaar het panoramisch uitzicht over Parijs
- Het ticket voor de lift is bij de prijs inbegrepen
- Vermijd de wachtrij met vooraf geboekte tickets
- Koop terplekke tickets voor de top van de Eiffel Toren

Geniet van een lunch in de Eiffeltoren
Maak uw trip naar Parijs compleet met een geweldige lunch bij het beroemde Restaurant 58 Tour Eiffel gesitueerd op de eerste verdieping van de Eiffeltoren.

Wanneer u bij Restaurant 58 arriveert, zal uw gastvrouw/heer u begeleiden naar uw tafel waarna u een drankje kunt bestellen. Daarna kunt u naar het buffet bij de keuken gaan om uw lunch samen te stellen.

U kunt een voorbeeld van het menu hier zien.

Als u de Eiffeltoren nog iets hoger op wilt gaan dan kunt u hier tickets voor zowel de tweede als derde verdieping kopen en de wachtrij vermijden aan de voet van de Eiffeltoren.

Hoe komt ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze mee met u naar Restaurant 58 Tour Eiffel.

Hoe laat wordt de lunch geserveerd?
U kunt kiezen tussen het boeken van tickets voor 12:00 of 13:30 uur. Zorg ervoor dat u uw lunch en lift tickets minstens 30 minuten voor de geboekte lunchtijd afhaalt.

Hoe lang heb ik mijn tafel?
U heeft uw tafel voor ongeveer 1½ uur.

Mag er gerookt worden?
Nee het is verboden om in het restaurant te roken.

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Ja, er zijn kaartjes voor kinderen beschikbaar tussen de leeftijd van 0 tot 12 jaar. 

 

Zeer Goed 3.8

3.8 Recensies van 14 klantrecensies
Voor herhaling vatbaar

Dit was de tweede keer om met (skip the line) lift naar het eerste verdiep te gaan om er een driegangenmenu te eten. Het blijft nog steeds interessant. De obers zijn super vriendelijk en we beloofden om nog eens terug te komen.

Kim, Galmaarden
DON, 02 NOV 2017
3.8
Lunch op de Eifeltoren

Ik vond het prijs kwaliteit, goed. Het eten was lekker maar bescheiden. Wat u moet mededelen aan de mensen zijn de openingsuren van de kiosk waar je je bon moet laten valideren, en zeggen dat ze ook nog hun formulier moeten meenemen om te laten zien.
Groeten
Christiane De Moor

Christiane, Wemmel
WOE, 05 AUG 2015
3.8
Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren

Het was een fijne ervaring en het eten was heel lekker. En boeken bij jullie liep vanzelf en eenvoudig. We hebben een leuke dag gehad dankzij jullie site. Bedankt voor alles.

Mario, Westerlo
ZON, 26 JUL 2015
3.8
Heerlijke ervaring

We zijn met 4 mensen gaan lunchen en alle 4 vonden we het geweldig. De service en het eten warenzeer goed. Ik zou het iedereen aanraden om te doen. Een unieke ervaring.

Anja, Grevenbicht
DIN, 05 MEI 2015
3.8
lunchen op de eiffeltoren

een fijne ervaring, de lunch was zéér lekker, maar wordt wel veel te snel opgediend. Alles komt ineens op de tafel van voorgerecht tot dessert en dat terwijl we' nog aan het aperitieven waren, dat vonden we toch een minpuntje, want daardoor is het hoofdgerecht niet meer zo warm. Maar alles was wel zéér lekker klaargemaakt en daarna hebben we nog enorm genoten van de rondgang op de toren. Zelfs een schaatsbaan op de toren was mooi om te zien. Zeker wel voor herhaling vatbaar hoor.

Marleen, Sinaai
DON, 18 DEC 2014
3.8
Heerlijke lunch!

Tijdens het bezoek aan de Eiffeltoren ervoor gekozen om ook te lunchen bij restaurant 58. Mijn vrouw en mijn kinderen zijn culinair wel wat gewend en waren dan ook blij verrast door de keuze en de kwaliteit van de gerechten. De gerechten werden snel en mooi opgediend en de prijs/kwaliteit verhouding was goed. De bediening attent en vriendelijk, kortom een hele leuke ervaring die het aanraden waard is.

Sjoerd, Breda
MAA, 27 OCT 2014
3.8
Geweldig,

Vriendelijk onthaal, goed georganiseerd en prachtig panorama!!!

Linda, Antwerpen
DIN, 04 FEB 2014
3.8
lunch eiffeltoren

het eten was goed en niet aanschuiven aan de lange wachtrijen prima voor herhaling vatbaar

Dirk, Lommel
MAA, 06 JAN 2014
3.8
Super lunch op de Eiffeltoren

Boek deze Lunch echt!! Er staat altijd minimaal een rij van 2uur bij de lift/tickets. Met deze lunch krijg je kaarten voor een speciaal gereserveerde lift. Je staat binnen 15 minuten op de Eiffeltoren. Helemaal fantastisch. Terwijl je zit te lunchen heb je een prachtig uitzicht. De lunch is heerlijk!! Ik zelf had de garnalen en kippenborstfilet met aardappelpuree, maar er is voor ieder wat wils. Wij zijn vervolgens nog naar de 2e verdieping gelopen om daar van een nog mooier uitzicht te genieten. Kortom dit is echt een super aanrader als je heerlijk wilt lunchen, snel de Eiffeltoren op wilt en wilt genieten van een prachtig uitzicht!!

Shirley, Alkmaar
DON, 02 JAN 2014
3.8
lunch eifeltoren

de lunch was heel goed en de bediening was heel goed
over de aankoop van de tickets ben ik heel tevreden en het was heel gemakkelijk en vlug, om met de voucher de tickets voor de lift naar het eerste verdiepte bekomen.
daar aangekomen was de service in het restaurant heel vlot en vriendelijk
Het eten was niet de heel grote luxe (maar heel goed ) en het uitzicht was magnifiek.

Rene, Antwerpen
ZON, 29 DEC 2013
3.8
Lunch restaurant 58 viel iets tegen

De lunch viel iets tegen, het eten was prima, echter je krijgt alles in 1 keer opgediend, je voorgerecht, hoofdgerecht en toetje, dus niet echt sfeervol. Twee jaar geleden hebben we gedineerd in dit restaurant, dat was wel een aanrader!

Jacques, Zoetermeer
WOE, 18 DEC 2013
3.8
Helemaal leuk!

Het was super! We hadden echt het gevoel dat we een VIP-behandeling kregen, door de speciale (korte) rij en lift. Vond het eten erg lekker en het uitzicht was natuurlijk bijzonder. Er kwam een fotografe die vrijblijvend foto's maakte die ze op een tablet kwam laten zien, een afdruk kostte 15 Euro. Je hoefde deze niet te nemen maar ik heb er wel een genomen, het was een goede en scherpe foto. En ze had hem supersnel afgedrukt.

Suzan, Almere poort
ZAT, 26 OCT 2013
3.8
ticket omruiling

Op de voucher staat vermeld etiket omruilen kassa restaurant tussen Noord en West pilaar, maar deze staat rechts van de eifeltoren en moet aanwezig zijn 11u00 maar de kassa gaat pas open om 11u15 dan hadden we ook nog het ongeluk dat de ticket machine uitgevallen was en pas na 12 uur toegang kregen tot het restaurant. dit was beetje een verwarrende bedoening. het 3 gangenmenu was inorde en werd gereserveerd
in picknick vorm met dranken inbegrepen.Vriendelijke bediening.

Patrick, Opwijk
MAA, 27 MEI 2013
3.8
mini picknick het eten op zich was zeer lekker maar ik had het eerder op een bord verwacht en niet in een pirex-schaal.qua smaak was het lekker maar de presentatie had iets gezelliger mogen zijn,het uitzicht was prachtig .fantastisch zelfs al bij al een

4/5

Noëlle, Deurne
DIN, 14 MEI 2013
3.8

Reserveer tickets

Kies de datum
Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren Info
Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren, ParijsTickets.nl

Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren
58 Tour Eiffel
Eiffel Tower -1e Verdieping
Champ de Mars, Paris 7

Info

Lunch Restaurant 58 Eiffeltoren
Lunch wordt elke dag geserveerd om 12:00 of 13:30 u.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem de metro naar het Bir Hakeim-station

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen