Avondtour Parijs & Rondvaart

Avondtour Parijs & Rondvaart

Prijs vanaf € 34.90

Avondtour Paris & Rondvaart is een gecombineerde sightseeing tour in Parijs - bij nacht. U bezichtigt het grootste deel van Parijs in de avond per boot en per bus!

Het eerste deel van Avondtour Paris & Rondvaart bestaat uit een prachtige rondvaart op de Seine tijdens dewelke u vele monumenten van Parijs verlicht zult zien vanaf de kant van de rivier.

Het tweede deel van Avondtour Paris & Rondvaart biedt u de gelegenheid om Parijs, de geschiedenis, de met bomen omzoomde boulevards met hun geanimeerde café's, en alle schitterend verlichte monumenten en pleinen te ontdekken: het Concorde-plein en het Vendome-plein , de Opera , de kerk van Sinte Madeleine , de rue Royale , de Champs-Elysees , de Arc de Triomphe , het Trocadero-plein , les Invalides , de kathedraal van Notre-Dame en het Chatelet-plein , om maar enkele bezienswaardigheden te noemen.

Individuele oortelefoons met opgenomen commentaar zijn beschikbaar in het: Nederlands, Duits, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees, Koreaans, Russisch, Grieks, Japans of Mandarijns Chinees.

Duur : 3 uur.

Avondtour Parijs & Rondvaart / Illuminations and Cruise vertrekt en eindigt aan de PARISCityVISION 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

 

Zeer Goed 3.7

3.7 Recensies van 6 klantrecensies
bus en rondvaart

Tickets online besteld ging zeer goed.de busrit was leuk en de rondvaart was ook goed alleen meer dan de helft van de stoeltjes op de boot waren stuk.maar over het algemeen was het een leuke ervaring en een aanrader

Natasja, Turnhout
ZON, 04 JAN 2015
3.7
Rondvaart en avondtour Parijs was prima geregeld. Goed dat we met eerst met de bus naar de Seine werden gebracht waar de boottocht begon. Dat was heel relaxed.

Wij hebben genoten van de avondtour Parijs & Rondvaart. Was prima geregeld.

Cor, Losser
ZON, 21 SEP 2014
3.7
Een onvergetelijke busreis met respect voor de chauffeur leuke romantische boottocht

Recenseer deze attractie

Derk, Ruurlo
ZAT, 07 DEC 2013
3.7
Boottocht

De boottocht op de Seine was prachtig, maar het toilet was ronduit smerig, overvolle prullenbak met weet ik wat er niet allemaal in en naast lag. Het lijkt ons toch een kleine moeite om die even schoon te maken tijdens de wisseling van groepen..!!

Angeliek, Teteringen
WOE, 02 OCT 2013
3.7
G.M.de Roos Bodegraven

De rondvaart en de bustour zijn goed verlopen. We moesten wel vragen naar nederlandse tekst, anders werd deze niet weergegeven.
Ook de eindtijd van de avondtour klopte niet.Er stond in het programma dat we 22.15 uur terug zouden zijn bij het startpunt. We waren pas om 23.30 uur terug.

G.m., Bodegraven
MAA, 03 JUN 2013
3.7
alles perfect verlopen

Het was een verrassing voor mijn vriendin haar verjaardag en zij vond het prachtig
vooral als je voor de eerste keer in Parijs komt is het iedeaal een boottocht en bustour
door de stad by night.

Patrick, Opwijk
MAA, 27 MEI 2013
3.7

Reserveer tickets

Kies de datum
Avondtour Parijs & Rondvaart Info
Avondtour Parijs & Rondvaart, ParijsTickets.nl

Avondtour Parijs & Rondvaart
Gelieve ten laatste 30 minuten voor het vertrek op het volgende adres te zijn:
PARISCityVISION
2 Rue de Pyramides
75001 Paris

Info

Avondtour Parijs & Rondvaart
De tour vertrekt elke avond om
1/4-31/10: 19:15h
1/10-31/3: 19:00h

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem metrolijn 1 naar het Tuileries-station


070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen