Avondtour Parijs

Avondtour Parijs

Prijs vanaf € 23.10

Avondtour Paris / Illuminations, is een sightseeing tour waarbij u het nachtelijke Parijs kunt bezichtigen vanuit een luxueuze touringcar!

In de schemering, verandert Parijs in de "City of Lights ". Deze tour geeft u de mogelijkheid om Parijs, de geschiedenis, de met bomen omzoomde boulevards met hun geanimeerde café’s, en alle schitterend verlichte monumenten en pleinen te ontdekken: het Concorde-plein en het Vendome-plein , de Opera , de kerk van Sinte Madeleine , de rue Royale , de Champs-Elysees , de Arc de Triomphe , het Trocadero-plein , les Invalides , de kathedraal van Notre-Dame en het Chatelet-plein , om maar enkele bezienswaardigheden te noemen.

Individuele oortelefoons met opgenomen commentaar zijn beschikbaar in het: Duits, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Portugees, Nederlands, Koreaans, Arabisch, Russisch, Grieks, Japans of Mandarijns Chinees.

Duur : 1 ½ uur.
Vertrektijden
: De tour vertrekt om 22:00h van 01 april tot 31 oktober. De tour vertrekt om 20:00h van 01 november tot 31 maart. Gelieve op het ten laatste 30 minuten voor het vertrek op het vertrekpunt te zijn.

 

Fantastisch 4.5

4.5 Recensies van 2 klantrecensies
Lichtjestour

De website was overzichtelijk en duidelijk. In de reservering stond goed aangegeven hoe te handelen , waar de opstapplaats te vinden was met een vooraf aangegeven tijdstip. De tourbus was prima uitgerust. Ook prettig was de in het Nederlands opgestelde informatie via de koptelefoon. Enige minpunt was de nogal op saaie toon gesproken tekst. Tijds duur van de bustour klopte perfect , 1,5 u .
Wat ons betreft heeft het waargemaakt wat er aangeboden werd. Waard om aanbevolen te worden!

Pauline, Rotterdam
MAA, 06 JUL 2015
4.5
Echt heel fijn en leuk om alles te bezichtigen en dat met Nederlandse vertaling.

Luxe touringcar! Als je deze excursie boekt dan zou ik deze aan het begin van de vakantie boeken, dan weet je waar je graag naar toe wilt gaan en waar niet. Wij hebben deze excursie op onze allerlaatste avond in Parijs gedaan en dat had ook wel iets, dan weet je weer waar je overal bent geweest. Wat erg fijn was, was de Nederlandse vertaling. Jammer dat we niet ergens uit konden stappen om nog mooiere foto's te maken.

Marieke, Ravenstein
ZON, 10 NOV 2013
4.5

Reserveer tickets

Datum
Avondtour Parijs Info
Avondtour Parijs
, ParijsTickets.nl

Avondtour Parijs
Gelieve ten laatste 30 minuten voor het vertrek op het volgende adres te zijn:
PARISCityVISION
2 Rue Des Pyramides
75001 Paris.

Info

Avondtour Parijs
De tour vertrekt om 22.00h van 01 april tot 31 oktober
De tour vertrekt om 20.00h van 01 november tot 31 maart

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem metrolijn 1 naar het Tuileries-station


070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen