De Parijs Pas

De Parijs Pas

Prijs vanaf € 132.90

Met een Parijs Pas krijg je gratis entree tot meer dan 60 top attracties in Parijs, inclusief het Louve, de Notre Dame Kathedraal, het Paleis van Versailles, de Arc de Triomphe, een Rivier Cruise op de Seine, een Hop on Hop off bus tour en veel meer.

De Parijs Pas komt met een gratis gids welke je kan helpen te beslissen welke attracties te zien en hoe bij deze attracties te komen. Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk bij de attracties komt zit bij de Parijs Pas ook ongelimiteerd gebruikt van openbaar vervoer in zones 1-3.

De pas kan gekocht worden voor 2, 3, 4 of 6 dagen, dus ongeacht de duur van je verblijf is er altijd een pas die geschikt is voor jou! 3 dagkaart is voorzien van een 2-daagse museum pass.

Belangrijke informatie:

- Kort nadat de bestelling voltooid is ontvang je een e-mail met daarin een e-ticket. Print deze uit en breng hem met je mee naar Parijs.

- Je dient je Parijs Pas op te halen bij The Paris Pass Desk in Parijs. De Parijs Pas kan NIET naar je thuisadres gestuurd worden!

- Tickets voor kinderen zijn beschikbaar tussen de leeftijd van 4 tot 11 jaar.

- De Parijs Pas wordt geactiveerd de eerste keer dat je hem gebruikt. Echter, om hem te kunnen gebruiken moet je eerst de Parijs Pas, Paris Museums and Monuments Pass en de Paris Visite Travelcard tekenen.

- Daarnaast dien je het serienummer van de Paris Visite Travelcard te noteren op het ticket dat gebruikt wordt voor de ticket machine. De kaart en het ticket moeten te allen tijde samen worden bewaard. Bij inspectie zal er naar beide worden gevraagd.

 

Reserveer tickets

Datum
De Parijs Pas Info

De Parijs Pas
Tickets dienen opgehaald te worden bij:
Paris Pass Desk:
Big Bus Ticket Shop,
11 Avenue de L’Opera,
75001 Paris

Info

De Parijs Pas
Opening hours: Daily 09:30 - 18:30

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Dichtstbijzijnde metrostation: Pyramides

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen