Opera Bastille Paris

Opera Bastille Paris

Prijs vanaf € 244.00

De Opéra de la Bastille, of beter bekend als Opéra Bastille of het Nieuwe Opera Huis in Parijs, is huis aan verschillende operas. Het moderne operahuis stamt uit 1989. Hier kun je tickets boeken voor Opéra Bastille met of zonder diner!

 

Opera Bastille is het huis van de Parijse Nationale Opera, Frankrijk's leidende opera bedrijf, samen met het oudere Opera Garnier. De meeste opera optredens worden getoond in het Opéra Bastille, samen met enkele balletshows of symfonie concerten. Opera Garnier showt voornamelijk een mix van opera en balletshows.

 

Belangrijke informatie:

- Tickets voor Opéra Bastille zijn op aanvraag. Hierdoor duurt het tot 48 uur voordat we de boeking kunnen bevestigen. Als je boeking wordt bevestigd sturen we tevens jouw voucher/e-ticket (2 tickets als je het diner pakket bestelt) naar jouw e-mailadres. Als de voorstelling al is uitverkocht zullen wij je hierover informeren en de betaling annuleren.

- Als je tickets bevestigd worden, vergeet dan absoluut NIET deze te printen en mee te nemen. Er wordt niemand toegang verleend zonder een geprinte kopie van de tickets.

 

- BELANGRIJK: De prijs die je hier vindt is hoger dan de prijs op het ticket. De prijs die je hier vindt is inclusief boeking- en transactiekosten van het operahuis, de agent en Ticmate. Hierdoor is de prijs voor de tickets die je hier boekt hoger dan wanneer je direct bij het operahuis boekt. Wij hebben echter vaak tickets voor voorstellingen die al uitverkocht zijn bij het operahuis.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Opera Bastille Paris Info

Opera Bastille Paris
Opera Bastille
Place de la Bastille 75012 Parijs

Info

Opera Bastille Paris
Open op verschillende data, bekijk onze kalender voor beschikbaarheid!

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Dichtstbijzijnde metrostation: Bastille Metro Station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen