Opera Garnier Paris

Opera Garnier Paris

Prijs vanaf € 119.00

De Opéra Garnier, ook wel bekend als Palais Garnier en Old Opera House, is huis aan verschillende balletten en opera's. Het opera huis stamt uit 1875. Hier kun je tickets bestellen voor het Opéra Garnier met of zonder diner!

 

Voorheen was Opéra Garnier bekend als Opéra de Paris, of simpelweg de Opéra, aangezien het gebouw de meest gevestigde opera in Parijs was met het gelieerde Paris Opera Ballet tot 1989, toen Opéra Bastille zijn deuren opende. De Parijse Opera gebruikt Palais Garnier nu voornamelijk voor balletvoorstellingen.

 

Het Palais Garnier is "waarschijnlijk het meest beroemde opera huis ter wereld", een symbool van Parijs zoals de Notre Dame, het Louvre of de Sacré Coeur Basiliek. Dit komt op zijn minst ten dele op de conto van Gaston Leroux's novelle uit 1910, The Phantom of the Opera, die zich hier afspeelt. Dit werd tevens een wereldberoemde musical van Andrew Lloyd Webber.

 

Je kunt twee type tickets bestellen:

* Ticket only: Dit zijn de tickets voor alleen een opera of ballet voorstelling. De tickets zijn ergens in Categorie 2 of 3.

* Ticket en Diner: Deze tickets zijn voor de opera of ballet voorstelling (in Categorie 2 of 3) plus een 3-gangen diner NA de show bij het Grand Cafe Capucines, nabij Opera Garnier. Drank is niet inbegrepen in de prijs!

 

Belangrijke informatie:

- De tickets zijn op aanvraag. Hierdoor kan het tot 48 uur duren voordat wij de boeking kunnen bevestigen. Als de boeking wordt bevestigd sturen wij direct de voucher/e-ticket (2 vouchers/e-tickets als het diner pakket geboekt is) naar het opgegeven e-mailadres. Als de voorstelling uitverkocht is stellen wij je hiervan op de hoogte en annuleren we de betaling.

- Als de boeking bevestigd wordt is het van essentieel belang de tickets uit te printen en mee te nemen naar het opera huis en restaurant. Zonder deze tickets zal er geen toegang worden verleend bij de ingang.

 

- BELANGRIJK: De prijs die je hier vindt is hoger dan de prijs die op het ticket staat aangegeven. De prijs hier is inclusief de boekings- en transactiekosten van het opera huis, onze agent en Ticmate. Hierdoor is de prijs hoger voor de tickets die je hier boekt dan direct bij het opera huis. Wij bieden echter tickets aan die vaak al bij de kassa zijn uitverkocht.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
Opera Garnier Paris Info

Opera Garnier Paris
Opera Garnier
Place de l’Opéra 75009 Parijs

Info

Opera Garnier Paris
Open op verschillende data, bekijk onze kalender voor beschikbaarheid!

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Dichtstbijzijnde metrostation: 'Opéra metro station'

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen