Parijs Sightseeing & Rondvaart

Parijs Sightseeing & Rondvaart

Prijs vanaf € 27.80

Deze tour geeft u de mogelijkheid om Parijs te ontdekken, zijn historie en magnifieke architectuur vanuit een luxe bus en a cruise op de Seine.

Hoogtepunten:
- Geniet van een 3-uur durende sightseeing tour door Parijs
- Zie alle belangrijke attracties
- Beleef de stad vanaf een uur durende sightseeing cruise
- Audio gids beschikbaar in 13 talen

Sightseeing in Parijs per Bus en Boot
Het eerste deel van de tour is een busrit met audio gids (beschikbaar in 13 talen inclusief Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands en Portugees), zodat u de spannende geschiedenis van Parijs kunt horen.

U krijgt de kans om voornaamste pleinen, bruggen, hoofdstraten en gebouwen van de stad te bewonderen, zoals het Opera plein, Conconde, Champs-Elysées, Arc de Triomphe, Trocedero plein, Invalides, Pont-Neuf, Bastille plein en natuurlijk niet te vergeten de Eiffel Toren.

Het busgedeelte van deze sightseeing tour stopt aan de voet van de Eiffel Toren. Vanaf hier wordt u welkom geheten aan boord van één van de drie trimarans voor het tweede gedeelte van de tour: Een mooie 1-uur durende cruise op de Seine.

De boten zijn geheel van glas en perfect ontworpen zodat u de mooie architectuur van de stad kunt bewonderen. Dit gedeelte van de tour heeft ook audio gidsen.

Wilt u de Eiffel Toren bezoeken? Dan kan onze Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren Tour zijn waar u naar zoekt! Het is dezelfde tour maar is inclusief een bezoek aan de Eiffel Toren aan het einde van de tour waarbij u de wachtrij vermijdt.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee tijdens de tour.

Waar begint de tour?
De tour start bij het kantoor van PARISCityVISION . Het adres staat op uw e-ticket.

Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de Eiffel Toren.

Hoelang duurt de tour?
De tour duurt 3 uur.

 

 

Fantastisch 4.1

4.1 Recensies van 7 klantrecensies
Zeer de moeite waard.

Makkelijk te boeken, goede info.
Ze doen wat ze zeggen.
Mooie rit met de bus, wel korter dan vorige keer volgens mij a.g.v. de drukte (spitsuur)
De boottrip is een mooie aanvulling om andere dingen te zien en vanuit een ander perspectief.

Yvon, Dwingeloo
DIN, 11 AUG 2015
4.1
Goede organisatie

Toffe busreis en super mooie rondvaart op de Seine

David, Steenokkerzeel
DIN, 29 JUL 2014
4.1
Parijs Sightseeing & Rondvaart

Dit is erg leuk om te doen. De bijbehorende verhalen in je eigen taal zijn erg goed, Je hoort nieuwe dingen en komt net op andere plekken dan je zelf direct doet. Wij deden deze toer de laatste dag van ons verblijf in Parijs. Ook makkelijk want, de bagage mocht op het kantoor blijven. Hoefden wij dit niet achter te laten in het hotel, of mee te sjouwen. Wat ook fijn is, is dat je kunt kiezen uit 3 verschillende opstap tijden. Kortom een aanrader.

E.a.h., Maartensdijk
WOE, 14 AUG 2013
4.1
Prima bustour en rondvaart.

Een aan te raden sightseeing. Meer dan een uur in een koele bus, met informatie in het Nederlands, Een prachtige tour die je heel veel laat zien van Parijs. Daarna de boot op die je vanaf het water weer een ander beeld geeft van Parijs.

Anne, Noordwijkerhout
DON, 25 JUL 2013
4.1
Sightseeing & Rondvaart

Alles was prima geregeld. We wisten enkel niet dat we bij Cityrama onze tickets moesten inruilen voor een stickertje met het busnr op vermeld. Maar dit was al vlug duidelijk toen we iedereen met een stickertje zagen rondlopen en het hen even vroegen. De rit zelf was zeer indrukwekkend. Je hebt eigenlijk het grootste en belangrijkste deel van Parijs gezien als je deze rit gemaakt hebt. Het grote minpunt bij ons was het barslechte weer !! Regen, regen, regen !! Maar daar kunnen jullie natuurlijk niets aan doen. Zeker een aanrader !

Gert, Hoogstraten
DON, 23 MEI 2013
4.1
Een prettige kennismaking met Parijs

De bustocht was zeer goed georganisserd en bracht ons door heel Parijs langs de voornaamste bezienswaardigheden. De uitleg was duidelijk en terzake doende.
Ook bij de boottocht over de Seine was de organisatie perfect en verliep de inscheping probleemloos. Aan boord was er in vele talen uitleg over de bezienswaardigheden. Kortom: zeer de moeite waard om kennis te maken met Parijs!

Jacoba, 4702az roosendaal
WOE, 03 APR 2013
4.1
Een hele fijne sightseeing & rondvaart

De busrit verliep heel fijn!! We werden netjes opgewacht en begeleid. De buschauffeur reed heel netjes. Ook was het fijn dat we middels oordopjes de informatie konden beluisteren direct in onze taal. Zo konden we ook de volume aanpassen. Erg fijn!! Beter dan eerst 5 verschillende talen aan te horen!! De oordopjes waren ook nog niet gebruikt, dus erg hygiënisch.
We hebben mooie dingen gezien en beluisterd. Van mij zou deze rondrit met de bus nog verder mogen rijden. Zo interessant!
De rondvaart was ook heel mooi. Natuurlijk speelde het goede weer ook mee.
En wat kon onze tolk goed haar talen spreken! En fijn dat je middels telefoon aan de zijkant van de zitting naar meer informatie kon luisteren.
We hoefden ook niet lang te wachten.
Waardering: 5/5 Met als tip: laat middels de bustoer nóg meer geschiedenis zien van Parijs! Parijs is zó mooi!

Fm, Terneuzen
DIN, 12 MRT 2013
4.1

Reserveer tickets

Kies de datum
Parijs Sightseeing & Rondvaart Info
Parijs Sightseeing & Rondvaart , ParijsTickets.nl

Parijs Sightseeing & Rondvaart
Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek bij het kantoor van PARISCityVISION bent: 2 Rue des Pyramides 75001 Parijs.

Info

Parijs Sightseeing & Rondvaart
De tour begint elke dag om 9.00h, 10:30h, 12.00h, 14:45h of 16:00h

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem metrolijn 1 naar het Tuileries-station


070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen