Paris Essential

Paris Essential

Prijs vanaf € 105.10

Wilt u het beste van Parijs ervaren? Dan is dit de tour voor u! Deze 3-delige tour bestaat uit een bus tour met audio commentaar, een mooie cruise on de Seine gevolgd door een 2-gangen lunch op de Eiffel Toren.

Hoogtepunten:
- Ervaar het beste van Parijs
- Verken de stad vanaf een sightseeing bus
- Geniet van een 1-uur durende cruise op de Seine
- Lunchen op de eerste verdieping van de Eiffel Toren

Sightseeing, Cruise & Lunch op de Eiffel Toren
Het eerste deel van de tour is een sightseeing tour door Parijs per bus. Met audio commentaar (beschikbaar in 13 talen, inclusief Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Nederlands) zodat u kunt luisteren naar de fascinerende geschiedenis van Parijs.

U kunt ook alle belangrijke pleinen, bruggen, hoofdstraten en gebouwen van de stad zien zoals Opera plein, Concorde, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero plein, Invalides, Pont-Neuf, Bastille plein en de ongelooflijke Eiffel Toren.

De bus tour eindigt aan de voet van de Eiffel Toren. Hier wordt u verwelkomd aan boord van één van de drie trimarans voor een 1-uur durende cruise op de rivier de Seine voor het tweede gedeelte van de tour.

De boten zijn volledig voorzien van glas, met een balkon achterin en loopwegen rondom, deze boten zijn perfect voor het ontdekken en bewonderen van de rijke architectuur van de stad. Hier krijgt u ook weer individuele audio gidsen begeleid door muziek en lyriks overeenstemmend de verschillende plaatsen en tijden.

De sightseeing tour eindigt aan de voet van de Eiffel Toren waar u de wachtrij vermijdt en direct met de lift naar boven gaat naar de eerste verdieping. Hier kunt u genieten van een 2-gangen lunch (drankjes inclusief) bij Restaurant 58 Tour Eiffel - het laatste deel van uw tour!

Dit is een hele populaire tour en soms heel snel uitverkocht, mocht u geen tickets kunnen krijgen voor de datum die u wilt, dan kunt u ook onze Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren Tour doen, deze heeft dezelfde hoogtepunten.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee tijdens de tour. 

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van PARISCityVISION. Het adres staat op uw e-ticket.

Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de Eiffel Toren.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 5 uur, plus de tijd die u doorbrengt op de Eiffel Toren.

 

 

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 2 klantrecensies
Fantastiche organisatie

Alles perfect verlopen zoals vermeld in beschrijving. Vriendelijke en behulpzame begeleider ter plaatse bij het verlaten van de bustour. Open bus rondrit was beter geweest .

Andre, Knokke-heist
ZON, 31 AUG 2014
5.0
Droomstad

Parijs is een wonderbare stad waar veel te zien is. Zowel cultureel als ontspanning voor jong en oud. Voor een stad met meer dan 11 miljoen inwoners heeft Parijs vele parken waar het lekker toeven is. Het openbaar vervoer is er zeer goed. Eens je weet hoe het metronet in elkaar zit ben je in een mum van tijd op een andere bestemming. Als je iets wil nuttigen ga dan naar zijstraatjes, want dat is goedkoper. Wij hebben onze tickets voor diverse attracties op voorhand besteld. Zodoende hebben we niet in elle lange rijen moeten staan. Het is zeker de moeite waard om nog eens naar Parijs te gaan.

Michel, Sint-gillis-waas
ZAT, 02 AUG 2014
5.0

Reserveer tickets

Datum
Paris Essential Info
Paris Essential, ParijsTickets.nl

Paris Essential
Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek bij het kantoor van PARISCityVISION bent: 2 Rue de Pyramides 75001 Parijs.

Info

Paris Essential
De tour begint elke dag om 9.00h en 12.00h.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem metrolijn 1 naar het Tuileries-station


070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen