Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren

Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren

Prijs vanaf € 62.80

Deze tour is een 3-delige excursie, welke u de kans geeft om Parijs te ontdekken, zijn geschiedenis en wonderlijke architectuur vanaf een luxe bus, een cruise op de Seine en vanaf de Eiffel Toren.

Het beste van de tour is dat u niet in de wachtrij hoeft te staan bij de Eiffel Toren!

Hoogtepunten:
- Ervaar het beste van Parijs
- Geniet van een 5-sterren sightseeing tour
- Zie alle belangrijke bezienswaardigheden
- Vermijdt de wachtrij bij de Eiffel Toren

Beleef Parijs vanaf de grond, water en lucht
Het eerste gedeelte van de tour is een bus tour met audio gids (beschikbaar in 13 talen, inclusief Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands en Portugees), zodat u kunt luisteren naar de geschiedenis van Parijs en kunt genieten van zijn belangrijkste pleinen, bruggen, hoofdstraten en gebouwen zoals het Opera pleine, Concorde, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero plein, Invalides, Pont-Neuf, Bastille plein en natuurlijk de Eiffel Toren. 

Neem een cruise op de Seine
Het bus gedeelte van deze sightseeing tour eindigt aan de voet van de Eiffel Toren. Vanaf hier wordt u verwelkomd aan boord van één van de drie trimarans eigendom van Bateaux Parisiens voor het tweede gedeelte van de tour. Een 1-uur durende cruise op de Seine. Deze boten zijn volledig voorzien van glas en zijn perfect ontworpen om de mooie architectuur van de stad te kunnen bewonderen. Dit gedeelte van de tour is ook met audio gids beschikbaar in 13 talen. 

Vermijdt de wachtrij bij de Eiffel Toren
De sightseeing cruise eindigt aan de voet van de Eiffel Toren, waar u de lange wachtrij vermijdt en direct naar de lift kunt op weg naar de tweede verdieping van de Eiffel Toren, waar u een fantastisch panorama uitzicht over Parijs zult vinden, dit is het laatste deel van de tour. 

Mocht u uw tour willen beëindigen met lunch op de Eiffel Toren, dan heeft u misschien interesse in onze Paris Essential Tour deze is inclusief een 2-gangen lunch bij Restaurant 58 Tour Eiffel.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van PARISCityVISION. Het adres staat op uw e-ticket.

Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor aanvang aanwezig bent. 

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de Eiffel Toren.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 5 uur plus de tijd die u door wilt brengen op de Eiffel Toren.

 

Fantastisch 4.1

4.1 Recensies van 23 klantrecensies
Leuk voor het hele gezin

We hebben alleen maar goede woorden voor de organisatie en de tour. Keurige ontvangst, perfecte gloednieuwe toeringcar met airco en graits oordopjes waarmee je in vele talen alles kunt horen over wat je onderweg tegen komt. Bij de Eifeltoren weer goede ontvangst door vriendelijke gids. Toegang tot Eifeltoren duurde 20 min wachten. Weinig als je het vergelijkt met de grote rijen die er staan. De boottocht start wanneer je zelf wilt en ook daar tot onze verrassing voorrang op een aardige rij mensen. Bedankt, we hebben met onze kinderen van 9 en 11 een top dag gehad en waren inderdaad precies om 17.00 klaar. Klein minpunt was voor ons dat er geen toilet was bij het aanmeldpunt en dat je vanaf de Eifeltoren/boot zelf terug moet komen naar het startpunt.

Robert, Zuid scharwoude
DIN, 04 AUG 2015
4.1
zeer goed

Aangenaam en prijs/kwaliteit OK

Eduard, Leuven
ZON, 26 APR 2015
4.1
Om de reis mee te beginnen

Wij kozen voor onze city-trip te starten met de sightseeing, rondvaart & Eiffeltoren toer.
Op dag één deze leuke, leerrijke en vlotte toer die ons onmiddellijk een overzicht gaf van de gebouwen en bezienswaardigheden die we de dagen erna zeker opnieuw gingen bezoeken.
Ik vind dit een absolute aanrader.

Peter, Merksem
WOE, 07 JAN 2015
4.1
De eerste keer in Parijs, en niet er om heen zoals gewoonlijk.

Een goed georganiseerde trip langs bijna alle bezienswaardigheden in centrum van Parijs.
Alles was zoals beschreven op tijd, en alles mooi kunnen zien.
Gewoon perfect en gemakkelijk om zo te zien wat je wilt. Een echte aanrader moet ik zeggen. Valt feitelijk niets op aan te merken, is o s zeer goed bevallen.

Wilhelmus, Honselersdijk
WOE, 10 SEP 2014
4.1
Parijs sightseeing, rondvaart en Eiffeltoren.

Ik heb de boeking via internet geregeld en alles is super vlot en correct verlopen overeenkomstig de beschrijving op het internet. Het startpunt in Parijs was zeer gemakkelijk te vinden en bovendien in de mooiste omgeving van Parijs. De bus was uitgerust met airco en het Nederlands was perfect. Ook het bezoek aan de Eiffeltoren was perfect geregeld, langs een speciale ingang werden we naar de lift gebracht die ons onmiddellijk naar de tweede verdieping bracht. Daarna zijn we naar de boot gegaan waar ook alles prima was geregeld, ook met uitleg in het Nederlands. Een absolute aanrader !

Myriam, Sleidinge
ZAT, 06 SEP 2014
4.1
Efficiënte manier om snel Parijs te zien

Tickets zijn eenvoudig op te halen bij kantoor. De bus rit is goed verzorgt met uitleg in het nederlands. Eiffeltoren was zeer fijn dat je speciale reservering hebt, dus niet in de rij staan! Wel opgelet alle bagage wordt gecontroleerd op ongewenste voorwerpen zoals zakmes etc. Een jongen voor mij had net een replica van een ouderwets pistool gekocht en mocht niet naar binnen of hij had het moeten afgeven, maar niet terug gekregen!
De boot tocht was wel OK maar de audio werkte niet en was erg massaal.
Al met al wel handig de tour!

Freederique, Delft
MAA, 05 MEI 2014
4.1
Prachtig

Het kantoor waar de tickets afgehaald moesten worden en waar de sightseeing begon was makkelijk te vinden.
Goed verzorgd en begeleid.
Door de tour met de bus kreeg je een goed beeld van de stad.
Bij de Eiffeltoren de lange rijen voor de ticketverkoop kunnen omzeilen en de rondvaart was gewoon een lekker stukje varen over de Seine en de mooie gebouwen kunnen zien vanaf het water.
Een aanrader!

W.d., Hellevoetsluis
DIN, 08 APR 2014
4.1
Sightseeing, rondvaart en bezoek Eiffeltoren

De busrondrit viel goed mee. Spijtig dat de uitleg niet altijd samenviel met het overeenstemmende gebouw (door het drukke verkeerd was de bus niet altijd op de locatie, waarover de uitleg ging) . Rondvaart op de
Seine was wel OK. Door de reservatie van de tickets op voorhand, ook het aanschuiven aan de kassa vermeden, om de Eiffeltoren te bezoeken. Dat is echt een aanrader. Vriendelijke mensen aan de balie waar
je je tickets afhaalt voor de geboekte rondleidingen. Het is echt een aanrader.

Annette, Zonhoven
DIN, 11 MRT 2014
4.1
Parijs in vogelvlucht

Wanneer je nog niet precies weet wat je allemaal wilt gaan bekijken, is dit het ideale voorprogramma. In korte tijd krijg je erg veel te zien. Simpel inwisselen van de voucher voor de kaartjes. Commentaar in de bus in eigen taal. Mooie rondvaartboot. Kortom een aanrader.

W., Sliedrecht
WOE, 23 OCT 2013
4.1
Geweldig, een totaal pakket om Parijs in al haar grootsheid te bewonderen

Het was voor onze kleinzoon van 8 een mooie gelegenheid om samen met Oma en Opa Parijs te ontdekken.Een riante bus, een snelle entree bij de Eiffeltoren en prachtige afsluiting met de rondvaart over de Seine.

Frans, Asten
ZON, 20 OCT 2013
4.1
Recensie Sightseeing, Rondvaart en Eiffeltoren

Bestellen ging prima via internet. Goed geregeld.
De excursie was ook goed. Geen wachttijden bij de Eiffeltoren. Al met al heel goed aan te raden aan iedereen die naar Parijs gaat.

Henk, Hoofddorp
VRI, 11 OCT 2013
4.1
Zeer de moeite waard

Goede ontvangst bij het boekingskantoor. Het was druk maar we werden snel geholpen. Als eerste reden wij met de bus door Parijs voor de sightseeing. Veel gezien en een duidelijke uitleg. Daarna met een gids naar de Eiffeltoren. Geweldig uitzicht over Parijs. De gids had ons verteld waar we de rondvaartboot konden vinden. We mochten zelf beslissen hoe laat we dat gingen doen. We zaten binnen in de boot, daar was alles iets minder goed te zien.

Klaske, Emmen
WOE, 09 OCT 2013
4.1
Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren

ik was met mijn twee kleindochters drie dagen in parijs en hadden alles thuis al geregeld zo ook de tickets voor de sightseeing rondvaart & eiffeltoren we hebben dit als zeer prettig ervaren .het zou ook gemakkelijk zijn als je de info lijn beld dat je een nederlands sprekend persoon kunt spreken 8

Marleen, Sint-philipsland
DIN, 03 SEP 2013
4.1
Parijs in een notendop

Verhalen over lange rijen voor de kassa's deed ons thuis via internet al vast de kaarten regelen.
Dit ging met ParijsTickets.nl zeer eenvoudig.
Ter plaatse bleek hoe prettig dit was, met kaartje gelijk doorlopen naar de ingang.
Alles klopte zoals beloofd, zeer goed dus.

Nw, Poortugaal
DIN, 20 AUG 2013
4.1
Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren

Sightseeing in luxe bus, was de moeite waard met goed commentaar, alleen is het beter dat de zitplaatsen al vast liggen dan heb je ook niet dat typische gedrag van duwen en trekken waar kinderen en ouderen onder de voet worden gelopen.
Bij de Rondvaart heb je hetzelfde gedrag en vooral bovenin lopen of staan mensen gedurende de vaart continu in de gangpaden waardoor je zicht zeer beperkt blijft. Ook is er op het bovendek geen commentaar. De Eiffeltoren is altijd een klapstuk maar ook hier zou de hostess het wat beter geregeld kunnen hebben daar velen dachten met de plaksticker toegang te krijgen, waardoor er veel verwarring was toen dat niet lukte en iedereen weer de reileider moest opzoeken.
De Hostess had ook in eerste instantie de volgorde gewijzigd dus Tour-Eiffel-Rondvaart maar door de bommelding betreft de Eiffeltoren is alsnog de goede volgorde aangehouden
Verder een leuke ervaring en genoten van alle facaliteiten

Robertus, Leerdam
MAA, 12 AUG 2013
4.1
dagje parijs vanuit disneyland

Vanuit disneyland zijn wij per trein en metro naar de afgesproken plek gegaan.Vanaf disneyland ongeveer 90 min over gedaan.Metro ligt op 5 minuten lopen.Als eerste met de bus een tour door parijs ongeveer 90 min.Vervolgens stopt de bus bij de eifeltoren.LET OP WANT DE BUS VERTREKT EN HAALT JE NIET WEER OP.Door de gids die spaans en engels sprak werden wij naar de ingang gebracht en konden zo naar boven.Je mag net zo lang op de toren blijven als je wil.Tot sluitingstijd.Daarna met de boot een tocht over de seine.Daarvoor hadden we kaartjes gekregen waardoor je tot 21.30 de boot kon pakken.Voordeel isdat je zelf je tijd kan indelen.De gids legde uit hoe je terug kunt komen per openbaar vervoer.Dus wij zijn per metro weer na het treinstation gegaan om de trein terug naar disneyland te pakken.Hebben veel gezien !!!!

Andre, Zwolle
WOE, 07 AUG 2013
4.1
Als je Parijs in een korte vakantie wilt ontdekken dan is deze Sightseeing fantastisch

Wij wilde onze kleinkinderen 18 en 11 jaar een indruk meegeven over Parijs dan is deze Sightseeing een aanrader.
Bij de Eiffeltoren lange rijen, maar voor ons was alles geregeld en konden snel naar boven.
De bus en bootreis 100% ok. Kinderen hebben een goede indruk gekregen over Parijs en willen snel terug.
om meer te gaan bekijken en te bezoeken.
Het is de prijs dubbel en dwars waard
Casper Blokdijk.

Casper, Den-haag
ZAT, 03 AUG 2013
4.1
sightseeing Parijs

Het combi-ticket was een goede keus! Vooraf vond ik het wel prijzig, maar het is het zeker waard. Geen wachtrijen bij de Eiffeltoren! En met de toer en de rondvaart krijg je toch een goed beeld van Parijs als je niet zoveel tijd hebt.

A., Breda
DIN, 02 JUL 2013
4.1
Parijs in vogelvlucht

Uitstekend geregeld, bus op tijd en goede voorrang bij de Eifeltoren en boot.

Cwm, Velserbroek
DIN, 14 MEI 2013
4.1
Parijs

Het was buitengewoon prettig dat we al tickets hadden voor de verschillende attracties. Alles prima geregeld. Ik zal uw site zeker aan anderen aanraden.

Robbert, Den haag
MAA, 13 MEI 2013
4.1
Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren

We hebben een leuke middag gehad. Programma sluit goed op elkaar aan. Is een leuke manier om in een middag Parijs te leren kennen.

A.a., Rotterdam
ZON, 12 MEI 2013
4.1
Perfect geregeld

Ik ben samen met mijn zoon van tien op stap geweest, eerst een prachtige bustou in een mooie dubbeldekker, met zelfs nederlandstalige informatie via de hoofdtelefoon, daarna keurig naar de Eifeltoren gebracht waar wij zonder in de rij te hoeven staan zo naar boven konden, als laatste een heerlijke rondvaart over de Seine.
Dit was zeer geslaagd.

Richard, Rotterdam
DIN, 07 MEI 2013
4.1
2 van de 3; Zeer de moeite waard

1) Mooie sightseeing bus-trip gehad met goede uitleg. Mijn wandelstok vergeten in de bus die wij later keurig netjes konden ophalen bij het ticket-office.
2) Boottocht was ook goed maar met minder uitleg dan de bus en geen drankjes aan boord zoals b.v. koffie/thee (alleen flesjes water enz automaat voor E2,70 per klein flesje.)
3) De Eiffeltoren viel tegen; voordeel was dat je niet in een rij hoefde te staan maar je werd naar binnen geloodst en dan moest je maar zelf zien; geen toelichting en de gids was snel vertrokken.
Wel prachtig uitzicht!

Tonny, Oss
ZON, 14 APR 2013
4.1

Reserveer tickets

Kies de datum
Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren Info
Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren, ParijsTickets.nl

Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren
Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek bij het PARISCityVISION kantoor bent: 2 Rue des Pyramides 75001 Parijs.

Info

Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren
De tour begint elke dag om 9.00h, 10.30h, 12.00h, 14.45h + 16.00h

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem metrolijn 1 naar het Tuileries-station


070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen