Tour naar Versailles

Tour naar Versailles

Prijs vanaf € 56.40

Bezoek het prachtige paleis van Versaille net buiten Parijs en ontdek het paleis met een informatieve audio gids die vertelt over de rijke historie van het wereldberoemde paleis. Met vooraf geboekte tickets kunt u de wachtrij bij de ingang vermijden en meteen een start maken met het verkennen van het paleis.

Hoogtepunten:
- Bezoek het ongelooflijke paleis van Versaille
- Vermijdt de wachtrij aan de kassa
- Geniet van het comfort van vervoer van en naar
- Bekijk de koninklijke vertrekken, Spiegelhal en nog veel meer
- Leer over de geschiedenis van Versaille met een audio gids
- Verken de tuinen ontworpen door André Le Nôtre.
- Voeg toegang tot de tuinen van Versaille toe voor slechts €8

Bezoek het paleis van Versaille net buiten Parijs
Deze excursie van een halve dag naar het paleis van Versaille neemt u terug in de tijd en laat u een fascinerend deel van de Franse geschiedenis zien.

Het paleis van Versaille is een UNESCO World Heritage plaats evenals de voormalige residentie van de Franse koningen Louis XIV, Louis XV en Louis XVI vanaf 1682 tot aan de Franse Revolutie in 1789.

Het paleis van Versaille heeft meer dan 700 kamers met een oppervlakte van meer dan 67.000 vierkante meter. Uw audio gids zal u helpen uw weg te vinden tijdens uw bezoek en u vertellen over de opwindende geschiedenis van het paleis.

Om uw bezoek te verbeteren, zullen wij u met speciale audio gidsen voorzien tijdens de busreis naar Versaille. Deze gids bevat feiten over het paleis en zal u helpen in het plannen van wat u wilt zien als u aankomt.

Uw toegangsticket geeft u toegang tot de Koninklijke vertrekken, de Spiegelhal, het vertrek van de Dauphin en het vertrek van zijn vrouw, de Galerij van Veldslagen en nog veel meer.

Als u bij het paleis van Versaille aankomt, krijgt u een gratis audio gids beschikbaar in negen talen inclusief Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees en Japans.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze mee met u tijdens de tour.

Waar begint de tour?
De Versaille tour begint en eindigt bij het kantoor van onze agent PARISCityVISION in Parijs, waar een luxe bus u ophaalt en naar Versaille brengt. Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 4 uur, inclusief vervoer naar en van het paleis van Versaille.

Belangrijke informatie:
- Let wel dat toegang tot de tuinen van Versaille (€8) niet bij de prijs is inbegrepen maar op de plaats van bestemming gekocht kunnen worden.
- We raden u ten zeerste aan om gemakkelijke schoenen te dragen, aangezien er parketvloeren liggen in de kamers en kasseien op de binnenplaats.
- Kinderwagens zijn niet toegestaan in het paleis zelf.
- Toegang tot het paleis is niet eenvoudig voor mensen met een beperkte mobiliteit.
- Foto's zonder flits zijn toegestaan.
- Dinsdagmorgen wordt afgeraden door het grote aantal bezoekers.

 

 

Zeer Goed 3.5

3.5 Recensies van 2 klantrecensies
Prima

Alles correct en prima verlopen.Goede service!!!

Nico, Zoutleeuw
DON, 19 FEB 2015
3.5
Sightseeing Versailles

Inchecken in het bureel was geen enkel probleem, tevreden over het vervoer. Ik had wel niet verwacht dat er een massa aan toeristen waren, dat maakt dat er te veel aan informatie verloren gaat tijdens het bezoek in de zalen van het paleis , de fonteinen in de tuinen werkte ook niet. ( dit zijn problemen waar jullie niets kunnen aan verhelpen )

Marcel, Deurne
VRI, 25 APR 2014
3.5

Reserveer tickets

Kies de datum
Tour naar Versailles Info
Tour naar Versailles, ParijsTickets.nl

Tour naar Versailles
Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek bij ons PARISCityVISION kantoor bent: 2 Rue de Pyramides 75001 Parijs.

Info

Tour naar Versailles
De tour begint elke dag om 08.00h/08.45h & 14.00h

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem metrolijn 1 naar het Tuileries-station


070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen