Versailles

Visit the magnificient Palace of Versailles and the surrounding French gardens. We offers tours from Paris to Versailles, guided tour of the palace and gardens and tours including the spectacular fountain shows.

Versailles
 
Toegangskaarten voor Versailles incl. audiogids

Toegangskaarten voor Versailles incl. audiogids

Ontdek Versailles op eigen tempo met een audiogids die u meer verteld over het verleden van het Paleis. Dit is een architectonisch meesterwerk en is zeker een bezoek waard. Koop tickets online en vermijd de lange wachtrijen voor het Paleis!

Vanaf € 19.00
Versailles en Parijs

Versailles en Parijs

Zie alles van Parijs en Versailles op deze volledig geleide tour ‘Versailles en Parijs’. Boek uw tickets hier!

Vanaf € 150.60
Tour naar Versailles

Tour naar Versailles

3.5
(2)

Bezoek het paleis van Versaille! Koop u tickets vanaf thuis en geniet van het comfort van vervoer van en naar Parijs en Versaille en vermijdt de lange wachtrijen bij de ingang.

Vanaf € 56.40
Versailles fiets tour

Versailles fiets tour

De Versailles fiets tour is de perfecte manier om de grandeur van dit Koninklijke Domein van 2,000 hectare te ontdekken. U kunt genieten van de hoogtepunten van Versailles per fiets en u kunt zichzelf uitleven in de enorme tuinen.

Vanaf € 84.00
Versailles Express

Versailles Express

Stap op de Versailles Express en wordt vervoerd naar het Paleis van Versailles op een makkelijke en comfortabele manier. Boek uw tickets vooraf vanuit thuis en verzeker uw plaats op de Versailles Express!

Vanaf € 33.10
Ochtend tour naar Versailles

Ochtend tour naar Versailles

Geniet van een fascinerende begeleide tour door het historische Paleis van Versailles en kom meer te weten over de Zonnekoning, Louis XIV. De tour is inclusief vervoer vanuit Parijs. Na uw tour door het paleis kunt u genieten van vrije tijd om de schitterende tuinen in Franse stijl te verkennen op uw eigen tempo. Boek uw plaats op deze populaire ...

Vanaf € 96.90
Tour naar Versailles met fonteinshow

Tour naar Versailles met fonteinshow

Geniet van één van de beste tours naar het Paleis van Versailles, inclusief een bezoek aan het paleis zelf, een tour door de wonderbaarlijke Franse tuinen en de spectaculaire fonteinshow op Barok muziek en verlichting. Zorg ervoor dat u uw plaats boekt op deze populaire tour vanaf thuis!

Vanaf € 99.20
Volledige dag tour naar Versailles & Trianons

Volledige dag tour naar Versailles & Trianons

Geniet van een begeleide tour door het Paleis van Versailles en zijn zeer mooie kamers. Na afloop van de tour kunt u de mooie tuinen verkennen voordat u kunt genieten van een lunch in een restaurant in de buurt van het Grand Canal. Het tweede deel van uw bezoek is een middag tour naar de Petit en Grand Trianons. Boek ...

Vanaf € 169.90
Versailles dagkaart incl. audiogids

Versailles dagkaart incl. audiogids

Geniet van een dag in het Versailles Landgoed met onze dagkaart! Ontdek het Paleis van Versailles met audiogids en kom meer te weten over de geschiedenis. Zie de Spiegelzaal en de koninklijke kamers. Wandel door et park en bezoek het Trianon en Marie-Antoinette Landgoed. Koop tickets vanaf thuis en wees slimmer dan andere toeristen!

Vanaf € 25.60
Versailles dagkaart incl. Audiogids & Park

Versailles dagkaart incl. Audiogids & Park

Ontdek het gehele Versailles Landgoed op eigen tempo met onze all-inclusive dagkaart: Versailles Paleis met audiogids, de Trianon, Marie-Antoinette's gehucht en het Park inclusief de magische Fontein Show. Vermijd de wachtrij met vooruit geboekte tickets!

Vanaf € 32.20
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen