Ticmate
Tickets voor internationale evenementen. Actief in meer dan 130 landen op 6 continenten.

Over ParijsTickets.nl

Bij ParijsTickets.nl stellen wij ons ten doel om Europees leider te worden op het gebied van de verkoop van internationale tickets en tours voor allerlei soorten evenementen. Wij bieden niet alleen informatie over het evenement, maar maken het boeken van tickets gemakkelijker voor mensen die een musical, voorstelling of wedstrijd willen bezoeken in het buitenland. We zijn door onze enorme ervaring in de industrie in staat om u, de aanbieder, aan een nieuw enthousiast publiek te helpen.

Een ondernemers ideaal gedreven door passie en interesse

De man achter ParijsTickets.nl, Marcus Moeschlin heeft een grote passie voor met voetbal, musicals, concerten, attracties en andere evenementen. Als 18-jarige organiseerde hij tours naar rockconcerten in Zweden. Drie jaar later, in 1985, werkte Marcus samen met de Zweedse artiest Cornelis Vreeswijk en diens laatste tour en album. Daarna volgde een lange en boeiende carrière. Zijn carrière was er altijd op gericht om grote evenementen en internationale belevenissen voor competitieve prijzen aan te kunnen bieden, niet het minst in de tijd dat Marcus eigenaar was van Box Office Zweden in Stockholm.

Marcus behoort ook tot dat kleine clubje van digitale pioniers binnen de evenementensector. Zo stond hij al in 1990 was hij al betrokken bij de oprichting van Global Tickets, een uniek netwerk waar 22 landen tickets voor internationale evenementen elektronisch onderling kochten en verkochten. Dit was in de tijd dat de concurrentie nog steeds gebruikmaakte van fax, telex en telefoon. Voor dit pionierswerk werd Global Tickets in 1992 bekroond met 'The Queen's Award' voor het beste exportidee.