Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Tevreden klanten

Vergelijkbare categorieën

Attracties in Parijs

Parijs heeft een ongelimiteerd aanbod van activiteiten. Het maakt niet uit of het je eerste keer in Parijs is of de tiende, je ziet altijd wel iets nieuws. Van de klassiekers zoals een bezoek aan de top van de Eiffeltoren tot een wandeling door het bekende kunstmuseum het Louvre of bezoek een cabaret voorstelling in het bekende Moulin Rouge of Lido de Paris. 

Parijs is niet alleen de hoofdstad van Frankrijk, maar ook de meest bewoonde stad van het land met een oppervlakte van 105 vierkante kilometer en 2.206.488 inwoners. De stad is opgedeeld in verschillende stadsdelen door de Seine en de prachtige boulevards. Buiten de bekende bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, Notre-Dame, Sacré-Cœur op de tot van Montmartre, staat de stad ook bekend om de charmante cafés en cultuur en natuurlijk de high-end designer boetiekjes.

Bekende buurten zijn het bohemian Montmartre, het hipster Le Marais, het Latin Quarter, gezellige kanaal gebied Saint-Martin, de exclusieve Champs-Elysées, en het gezellige Saint-Germain-des-Prés.

Parijs heeft een groot aantal wereldbekende attracties, een daarvan is de bekende Eiffeltoren op de Champ de Mars. De Eiffeltoren trekt meer attracties dan iedere andere attractie in de wereld. Dit maakt het een echte must-see als je in Parijs bent. 

Ben jij maar voor korte tijd in Parijs? Verspil dan geen tijd in lange wachtrijen maar koop een van de skip te line aanbiedingen. Niet alleen de Eiffeltoren heeft deze mogelijkheid, maar ook andere grote attracties in Parijs bieden dit aan zoals het Louvre, D'Orsay en het Rodin Museum. Ook zijn er rondleidingen beschikbaar of audiogidsen. 

Ticmate Liefdadigheid

Attracties in Parijs

De stad van de liefde staat bekend om de onvoorstelbare architectuur, geschiedenis en sfeer. Parijs heeft zoveel te bieden dat het bijna onmogelijk is om te weten waar je moet beginnen. Wij helpen je graag verder met zoektocht. Hier vind je een overzicht van attracties in en rondom Parijs zoals de Eiffeltoren, het thuis van Mona Lisa - het Louvre en het magnifieke Versailles. 

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 12 (12)