Contact

Klik op de rubriek die past bij uw vraag. Neem contact met ons op in het Nederlands of Engels, maar houd er rekening mee dat het soms langer kan duren als u een antwoord van ons krijgt in het Nederlands.

Boeken

De gemakkelijkste en snelste weg om een bestelling te plaatsen is door de tickets hier op deze website online te bestellen. Voor vragen kunt u ook onze klantendienst bellen via +31 (0)70 891 26 05 (Engels en Nederlands sprekend personeel). Of stel uw vraag via het onderstaande contactformulier.

Tickets kwijt? Vul jou e-mail adres en brekingsnummer en wij sturen de email nogmaals naar jou adres:

Annulering

Over het algemeen kan men tickets niet veranderen of annuleren, waarover wij reeds eerder in het bestelproces informeerden.

We zullen er natuurlijk wel alles doen wat mogelijk is om te helpen, indien u de pech heeft geen gebruik te kunnen maken van de tickets. Neem contact met ons op via het contactformulier, dat te vinden is op deze pagina, en we zullen ons uiterste best doen om alsnog de reservering te wijzigen, te annuleren of de tickets door te verkopen aan andere klanten, maar we kunnen niets beloven.

Indien het ons lukt om de tickets te annuleren of door te verkopen aan andere klanten, zal het enige tijd duren voordat u een terugbetaling ontvangt. Het kan tot 1-2 weken duren na de datum van het evenement. Je dient tevens te aanvaarden dat er mogelijk annuleringskosten of een toeslag op de doorverkoop dient te worden betaald.

Annuleringsdekking

Hier bij Ticmate.nl kunt u een annuleringsdekking afsluiten die de volledige aankoop van uw tickets dekt bij ongeval of ziekte bij u of uw medereizigers of uw meest naaste familieleden.

Prijs:
Onze annuleringsdekking bedraagt 5% van de totale kosten.

Wat houdt onze annuleringsdekking in:
U krijgt een volledige vergoeding (waarvan de betaalde kosten voor de annuleringsdekking worden afgetrokken) in geval van ziekte, ongeval of overlijden van u, degene die de tickets heeft geboekt, uw naaste familieleden (man, vrouw, kinderen, broer or zus, ouders) of sommige van uw medereizigers die het evenement met u zouden bezoeken. Onze annuleringsdekking is geldig totdat u fysiek aan de reis begint, dus als u aan boord gaat van het vliegtuig, de trein e.d. in het land van herkomst.

Boeking van onze annuleringsdekking:
Onze annuleringsdekking kan alleen geboekt worden in combinatie met de tickets en niet afzonderlijk van elkaar. Onze annuleringsdekking is geldig vanaf de datum van boeking/aankoop. De kosten van de annuleringsdekking worden nooit vergoed.

Kennisgeving van de annulering:
U moet ons via het volgende e-mailadres inlichten wanneer u gebruik dient te maken van de annuleringsdekking: helpdesk@ticmate.com. U dient dit te doen vóór de datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie anders is de annuleringsdekking ongeldig.

Medisch attest:
Geen vergoeding wordt goedgekeurd zonder een geldig medisch attest. Niet later dan 2 weken na datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie moeten we een geldig medisch attest hebben ontvangen samen met een kopie van de annuleringsdekking. Op het medisch attest moet duidelijk de de naam van de dokter, adres en telefoonnummer vermeld staan. Gelieve de medische akte samen met een kopie van de annuleringsdekking per post te sturen naar ons postadres:
ParijsTickets.nl mogelijk gemaakt door Ticmate
Singel 540
1017 AZ Amsterdam, Nederland

In het geval iemand anders dan de aankoper van de tickets moet annuleren:
Als medereizigers van degene die de tickets heeft aangekocht moeten annuleren, hebben we naast een medisch attest en de kopie van de annuleringsdekking, bewijs nodig dat u de voorstelling samen zouden bezoeken. Dit bewijs kan een kopie van een vlieg- of treinticket zijn of een kopie van de hotelboeking.

Onze annuleringsdekking dekt niet in de volgende gevallen:
- Als u vergeten bent om de tickets mee te brengen naar het evenement of bezoekadres.
- Als u niet op tijd arriveert op de dag van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie en om deze reden de toegang wordt ontzegd.
- Als u spijt hebt van de aankoop van de tickets.
- Als u geen toegang krijgt tot het evenement vanwege transportproblemen waar wij noch de locatie zelf verantwoordelijk voor zijn, zoals door stakingen in de transportsector van de metro of bussen.
- Als u uw vlucht mist.
- Bij ongeval, ziekte of overlijden tijdens het verblijf in Londen.
- In geval van natuurrampen zoals vulkaanuitbarstingen, overstromingen, aardbevingen of een sneeuwstorm.

Onze annuleringsdekking kan niet worden afgesloten voor groepen van 9 of meer personen.

Uw E-mailadres *
Uw Naam *
Telefoonnummer *
Boekingsnummer *
Beschrijf uw zaak
Een kopie wordt naar Uw E-mailadres gestuurd

ParijsTickets.nl powered by Ticmate

ParijsTickets.nl
Ticmate
Telefoon: +31 (0)70 891 26 05

Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Zweden
Org.code. 556710-6017

E-mail E-mail 070 891 26 05 070 891 26 05
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen