Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 2e verdieping + cruise

4.4 (23)
Vanaf € 30,90

Sla de wachtrij over bij de Eiffeltoren en bespaar tijd met een vooraf gekozen tijdvak! U bezoekt de tweede verdieping van de toren, waar u een prachtig uitzicht heeft over Parijs. Na uw bezoek aan de Eiffeltoren, gaat u mee op een 1-uur durende boottocht over de Seine!

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren 
- Voorrangstoegang tot de 1e en 2e verdieping van de Eiffeltoren
- Geniet van het beste uitzicht op Parijs
- Geniet van een 1-uur durende cruise over de Seine
- Een audiogids

Wat kan ik verwachten?

Bespaar tijd met Skip the Line-tickets
Boek uw tickets voor de Eiffeltoren bij ons en u ontmoet uw gids bij de Eiffeltoren van wie u uw prioriteitstickets ontvangt. U wordt direct naar de juiste ingang gebracht zodat u geen tijd verspilt met het wachten in de rij. U heeft dus meer tijd op de toren!

De tickets geven u prioriteitstoegang tot de tweede verdieping van de Eiffeltoren, zodat u ook daar niet in de rij hoeft te staan.

Met meer dan 7 miljoen bezoeken per jaar, is de Eiffeltoren een van meest bezochte monumenten ter wereld. U zult het zeker waarderen om de 2 tot 4 uur van uw reis naar Parijs te besparen door de wachtrij over te slaan!

Het nemen van een cruise over de Seine is een heuse traktatie voor uzelf, een magisch en onvergetelijk moment. De boot vertrekt vanaf Quai de la Bourdonnais, tegenover de Eiffeltoren. Hier verwelkomt de bemanning van Bateaux Parisiens voor een uur durende boottocht over de Seine.

Bewonder de prachtige architectuur van de mooiste monumenten van Parijs. Langs de Seine bevinden zich het Louvre Museum, Notre Dame, Orsay Museum, Conciergerie.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets? 
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Hoelang mag in de Eiffeltoren blijven? 
Je kunt zo kort of zo lang blijven als je wilt. 
 
Zorg ervoor dat je 10 minuten vóór de start van de tour op het ontmoetingsadres aanwezig bent. Het ontmoetingsadres ligt zeer dicht bij de Eiffeltoren en staat duidelijk vermeld op je e-ticket. Hier ontmoet je jouw gids die je naar de Eiffeltoren begeleidt en ervoor zorgt dat je voorrangstoegang krijgt tot de Eiffeltoren. Het is belangrijk dat je minimaal 10 minuten vóór vertrek aanwezig bent op met ontmoetingsadres, aangezien de gids of medewerker niet kan wachten op mensen die te laat komen.

Belangrijke informatie

- De audiogids is een app die je kunt downloaden op je mobiele apparaat. Breng je eigen oordopjes mee voor je mobiele apparaat zodat je naar de gedownloade audiogids kunt luisteren op je mobiele apparaat.
- Onze gids zal ervoor zorgen dat je voorrangstoegang krijgt tot de liften, met minimale wachttijd. Je kunt echter de wachtrijen bij de veiligheidscontrole niet overslaan, dit is verplicht. Hier kun je enige wachttijd verwachten om door de veiligheidscontrole te komen, dit is niet te vermijden.

Ticket categorieën

Volwassene (4+)
Baby (0-3): gratis

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare data en tijden.

Wat is niet inbegrepen?

- Toegang tot de 3e verdieping (de top) van de Eiffeltoren
- Een tour met gids

Bestel

maa, 24 jun 2024

Via de lift

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Audio gids

Duur: 3 uur

Wat is inclusief?

- Tickets waarmee u de wachtrij overslaat bij de Eiffeltoren
- Toegang tot de 1e en 2e verdieping van de Eiffeltoren
- Liften bij de Eiffeltoren
- Een cruise over de rivier de Seine
- Een audiogids

Openingstijden

Routebeschrijving

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 2e verdieping + cruise

Adres
Place de Sydney, 75015 Parijs

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!