Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Avondtour in Parijs: sightseeing, cruise & Eiffeltoren

 
Vanaf € 99,20

Krijg drie spectaculaire uitzichten over Parijs te zien tijdens deze unieke avondtour. Sla de lange wachtrij over bij de Eiffeltoren en ga direct naar de top van de toren, om de stad in de avond te zien oplichten. Voorafgaand aan deze unieke ervaring, gaat u mee met een sightseeing bustour door de stad en een cruise over de rivier de Seine.

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren
- Krijg toegang tot de top van de toren (3e verdieping)
- Geniet van een boottocht over de Seine
- Leer alles over de bezienswaardigheden van Parijs via een audio guide
- Ervaar Parijs in de late avonduren

Wat kan ik verwachten?

Wat is de beste manier om Parijs te zien, vanaf de grond, het water of vanuit de lucht? Kies voor uzelf met deze 3-delige ervaring; een bustour, een Seine boottocht en een bezoek aan de Eiffeltoren. Het is de ideale manier om een avond te vullen met Parijse bezienswaardigheden.

De avond begint met een bustour, waarbij u een aantal beroemde bezienswaardigheden ziet: Notre Dame, the Latin Quarter, Hôtel des Invalides en meer. De audioguide geeft u veel informatie overde geschiedenis en cultuur achter deze highlights. De busrit is ook een geweldige gelegenheid om de avondroutines van de gewone Parijzenaars te observeren. En als u straks bovenop de Eiffeltoren staat, zijn diezelfde mensen ineens zo klein als mieren.

Vervolgens gaat u aan boord voor een uur-durende boottocht over de Seine. Bewonder de bruggen en monumenten van de lichtstad en vaar langs het Louvre, Musse D'Orsay en meer.

Wanneer u aankomt bij de Eiffeltoren, slaat u de lange wachtrij voor tickets over en gaat u naar de derde verdieping, wat de hoogste verdieping is waar bezoekers mogen komen. Vanaf deze etage, die ook wel bekend staat als Summit, kunt u kilometers ver kijken. In de zomer ziet u de zonsondergang en in de winter ziet u een verlichte stad. Welk seizoen dan ook, dit beeld kan niet worden overtroffen!

Hoe werkt het?

Kort nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u de tickets per e-mail. Neem een geprint exemplaar mee of laat het ticket ziet op uw mobiele telefoon.

Belangrijke informatie

Houd er rekening mee dat uw gids er is om ervoor te zorgen dat de tour soepel verloopt, maar dit is geen rondleiding. Hoewel deze gids geen informatie geeft over de bezienswaardigheden, leert u wel veel van de audioguide die beschikbaar is op de boot en bus.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (3-11)
Baby (0-2): gratis

Wat is niet inbegrepen?

Vervoer van en naar uw hotel

Bestel

din, 10 oct 2023

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Audio gids

Duur: 4 uur

Wat is inclusief?

- Toegang met prioriteit tot de bovenste etage van de Eiffeltoren (3e verdieping)
- Boottocht over de Seine
- Bustour door de stad
- Audioguide op de bus en boot

Vertrektijden

Routebeschrijving

Avondtour in Parijs: sightseeing, cruise & Eiffeltoren

Adres
Paris City Vision Eiffel Tower Agency 36 Avenue de la Bourdonnais 75007 Parijs

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!