Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 3e verdieping + stadstour

 
Vanaf € 50,50

Sla de wachtrij over bij de Eiffeltoren en bezoek de derde verdieping, ook bekend als de top van de toren. Een sightseeing tour door de stad is inbegrepen, dus u ziet de mooiste Parijse bezienswaardigheden in detail.

Hoogtepunten

- Sla de wachtrij over bij de Eiffeltoren
- Bekijk het prachtige uitzicht vanaf de top van de Eiffeltoren
- Voorrangstoegang tot de 2e  en 3e verdieping (de top) van de Eiffeltoren
- Ontdek de stad Parijs door mee te gaan met een bustour
- Informatieve audioguide is beschikbaar in de bus

Wat kan ik verwachten?

De massieve, maar toch slanke Eiffeltoren is niet alleen het onbetwiste symbool van Parijs, het is een van de meest herkenbare bezienswaardigheden ter wereld. Ontworpen door Gustave Eiffel in 1889, de toren is nu een van de meest populaire attracties wereldwijd. De hoogte van de toren is indrukwekkend als u er vanaf de grond tegenop kijkt. Maar het uitzicht vanaf de top van de toren is pas echt verbluffend!

Met dit ticket gaat u naar de top van de toren, waar u het verste uitzicht heeft over de stad. U ziet niet veel details vanaf deze hoogte, maar de straten lijken kleine lijnen. Gelukkig bevat dit ticket ook een bustour door de stad, wat de perfecte aanvullende ervaring is. U ziet Notre Dame, het Louvre Museum, Musée d'Orsay, Arc de Triomphe, Hôtel des Invalides en nog veel meer monumenten van dichtbij.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets? 
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Hoelang mag in de Eiffeltoren blijven? 
Je kunt zo kort of zo lang blijven als je wilt. 
 
Zorg ervoor dat je 10 minuten vóór de start van de tour op het ontmoetingsadres aanwezig bent. Het ontmoetingsadres ligt zeer dicht bij de Eiffeltoren en staat duidelijk vermeld op je e-ticket. Hier ontmoet je jouw gids die je naar de Eiffeltoren begeleidt en ervoor zorgt dat je voorrangstoegang krijgt tot de Eiffeltoren. Het is belangrijk dat je minimaal 10 minuten vóór vertrek aanwezig bent op met ontmoetingsadres, aangezien de gids of medewerker niet kan wachten op mensen die te laat komen.

Belangrijke informatie

- De audiogids is een app die je kunt downloaden op je mobiele apparaat. Breng je eigen oordopjes mee voor je mobiele apparaat zodat je naar de gedownloade audiogids kunt luisteren op je mobiele apparaat.
- Onze gids zal ervoor zorgen dat je voorrangstoegang krijgt tot de liften, met minimale wachttijd. Je kunt echter de wachtrijen bij de veiligheidscontrole niet overslaan, dit is verplicht. Hier kun je enige wachttijd verwachten om door de veiligheidscontrole te komen, dit is niet te vermijden.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (3-11)
Baby (0-2): gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Een tour met gids

Bestel

vri, 24 mei 2024

Via de lift

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Audio gids

Duur: 3 uur

Wat is inclusief?

- Toegang tot de 2e en 3e verdieping (de top) van de Eiffeltoren
- Liften bij de Eiffeltoren
- Een stadstour door Parijs met de bus
- Een audiogids

Vertrektijden

Routebeschrijving

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 3e verdieping + stadstour

Adres
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!