Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Paris Essential

5.0 (2)
Vanaf € 109.1

Wilt u het beste van Parijs ervaren? Dan is dit de tour voor u! Deze 3-delige tour bestaat uit een bus tour met audio commentaar, een mooie cruise on de Seine gevolgd door een 2-gangen lunch op de Eiffel Toren.

Hoogtepunten:
- Ervaar het beste van Parijs
- Verken de stad vanaf een sightseeing bus
- Geniet van een 1-uur durende cruise op de Seine
- Lunchen op de eerste verdieping van de Eiffel Toren

Sightseeing, Cruise & Lunch op de Eiffel Toren
Het eerste deel van de tour is een sightseeing tour door Parijs per bus. Met audio commentaar (beschikbaar in 13 talen, inclusief Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Nederlands) zodat u kunt luisteren naar de fascinerende geschiedenis van Parijs.

U kunt ook alle belangrijke pleinen, bruggen, hoofdstraten en gebouwen van de stad zien zoals Opera plein, Concorde, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero plein, Invalides, Pont-Neuf, Bastille plein en de ongelooflijke Eiffel Toren.

De bus tour eindigt aan de voet van de Eiffel Toren. Hier wordt u verwelkomd aan boord van één van de drie trimarans voor een 1-uur durende cruise op de rivier de Seine voor het tweede gedeelte van de tour.

De boten zijn volledig voorzien van glas, met een balkon achterin en loopwegen rondom, deze boten zijn perfect voor het ontdekken en bewonderen van de rijke architectuur van de stad. Hier krijgt u ook weer individuele audio gidsen begeleid door muziek en lyriks overeenstemmend de verschillende plaatsen en tijden.

De sightseeing tour eindigt aan de voet van de Eiffel Toren waar u de wachtrij vermijdt en direct met de lift naar boven gaat naar de eerste verdieping. Hier kunt u genieten van een 2-gangen lunch (drankjes inclusief) bij Restaurant 58 Tour Eiffel - het laatste deel van uw tour!

Dit is een hele populaire tour en soms heel snel uitverkocht, mocht u geen tickets kunnen krijgen voor de datum die u wilt, dan kunt u ook onze Sightseeing, Rondvaart & Eiffeltoren Tour doen, deze heeft dezelfde hoogtepunten.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee tijdens de tour. 

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van PARISCityVISION. Het adres staat op uw e-ticket.

Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij de Eiffel Toren.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 5 uur, plus de tijd die u doorbrengt op de Eiffel Toren.

 

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (3-11)
Zuigeling (0-2): gratis

Openingstijden

De tour begint elke dag om 9.00h en 12.00h.

Bestel

maa, 17 dec 2018

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Bespaar tijd - skip the line

Openingstijden

De tour begint elke dag om 9.00h en 12.00h.

Routebeschrijving

Paris Essential