Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tour naar Versailles

3.3 (3)
Vanaf € 58.1

Bezoek het prachtige paleis van Versaille net buiten Parijs en ontdek het paleis met een informatieve audio gids die vertelt over de rijke historie van het wereldberoemde paleis. Met vooraf geboekte tickets kunt u de wachtrij bij de ingang vermijden en meteen een start maken met het verkennen van het paleis.

Hoogtepunten:
- Bezoek het ongelooflijke paleis van Versaille
- Vermijdt de wachtrij aan de kassa
- Geniet van het comfort van vervoer van en naar
- Bekijk de koninklijke vertrekken, Spiegelhal en nog veel meer
- Leer over de geschiedenis van Versaille met een audio gids
- Verken de tuinen ontworpen door André Le Nôtre.
- Voeg toegang tot de tuinen van Versaille toe voor slechts €8

Bezoek het paleis van Versaille net buiten Parijs
Deze excursie van een halve dag naar het paleis van Versaille neemt u terug in de tijd en laat u een fascinerend deel van de Franse geschiedenis zien.

Het paleis van Versaille is een UNESCO World Heritage plaats evenals de voormalige residentie van de Franse koningen Louis XIV, Louis XV en Louis XVI vanaf 1682 tot aan de Franse Revolutie in 1789.

Het paleis van Versaille heeft meer dan 700 kamers met een oppervlakte van meer dan 67.000 vierkante meter. Uw audio gids zal u helpen uw weg te vinden tijdens uw bezoek en u vertellen over de opwindende geschiedenis van het paleis.

Om uw bezoek te verbeteren, zullen wij u met speciale audio gidsen voorzien tijdens de busreis naar Versaille. Deze gids bevat feiten over het paleis en zal u helpen in het plannen van wat u wilt zien als u aankomt.

Uw toegangsticket geeft u toegang tot de Koninklijke vertrekken, de Spiegelhal, het vertrek van de Dauphin en het vertrek van zijn vrouw, de Galerij van Veldslagen en nog veel meer.

Als u bij het paleis van Versaille aankomt, krijgt u een gratis audio gids beschikbaar in negen talen inclusief Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees en Japans.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze mee met u tijdens de tour.

Waar begint de tour?
De Versaille tour begint en eindigt bij het kantoor van onze agent PARISCityVISION in Parijs, waar een luxe bus u ophaalt en naar Versaille brengt. Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 4 uur, inclusief vervoer naar en van het paleis van Versaille.

Belangrijke informatie:
- Let wel dat toegang tot de tuinen van Versaille (€8) niet bij de prijs is inbegrepen maar op de plaats van bestemming gekocht kunnen worden.
- We raden u ten zeerste aan om gemakkelijke schoenen te dragen, aangezien er parketvloeren liggen in de kamers en kasseien op de binnenplaats.
- Kinderwagens zijn niet toegestaan in het paleis zelf.
- Toegang tot het paleis is niet eenvoudig voor mensen met een beperkte mobiliteit.
- Foto's zonder flits zijn toegestaan.
- Dinsdagmorgen wordt afgeraden door het grote aantal bezoekers.

 

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (3-17)
Zuigeling (0-2): gratis

Openingstijden

De tour begint elke dag om 08.00h/08.45h & 14.00h

Zeer Goed: 3.3

Bestel

din, 11 dec 2018

Direct bevestiging

Print voucher

Audio gids

Openingstijden

De tour begint elke dag om 08.00h/08.45h & 14.00h

Routebeschrijving

Tour naar Versailles