Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Eiffeltoren skip the line & cruise

Vanaf € 44.9
Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren en geniet van een 1-urige cruise over de Seine! Waarom kiezen voor een 2-4 urige wachtrij als u met vooruit geboekte tickets meteen door een gids naar boven gebracht wordt?

Hoogtepunten:
- Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren 
- Blijf zolang u maar wilt
- Krijg prioriteitstoegang tot de tweede verdieping
- Geniet van een cruise over de Seine
- Kom meer te weten van uw audiogids tijdens de cruise

Bespaar tijd met Skip the Line
Boek uw tickets voor de Eiffeltoren bij ons online en ontmoet uw gids bij de Eiffeltoren van wie u de prioriteits tickets ontvangt. U wordt naar de juiste ingang gebracht zodat u niet in de rij voor naar boven hoeft te wachten!

De tickets geven u toegang tot de tweede verdieping van de Eiffeltoren. Als u verder omhoog wil naar de Summit, de derde verdieping, dan kunt u deze tickets op de tweede verdieping kopen bij de ticketautomaat. Echter bij de ticketautomaat op de tweede verdieping is er grote kans op een wachtrij. 

De Eiffeltoren is een van de meest bezochte monumenten over de hele wereld met meer dan 7 miljoen bezoekers ieder jaar. Een skip the line tickets is daarom een gemakkelijke oplossing, vooral als u maar een korte tijd in Parijs bent!

Na uw bezoek aan de Eiffeltoren kunt u genieten van een vaart over de Seine met de Bateaux Parisien. De boten vertrekken van Quai de la Bourdonnais aan de voet van de Eiffeltoren. De cruise duurt ongeveer een uur.

Bewonder de prachtige architectuur van de mooiste monumenten van Parijs. Langs de Seine bevinden zich het Louvre Museum, Notre Dame, Orsay Museum, Conciergerie. Uw audiogids vertelt u alles wat moet weten.  

Op zoek naar een sightseeing tour door Parijs voordat u de Eiffeltoren bezoekt? Kies dan voor onze Eiffeltoren & Sightseeing Tour!

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van de boeking, worden de tickets per e-mail opgestuurd. Print deze uit en neem deze mee naar de ontmoetingsplaats met uw gids.

Hoe lang is mijn ticket geldig?
Uw ticket is geldig voor de datum die u tijdens de boeking aangeeft. Het personeel van de Eiffeltoren zal u weigeren als u niet op tijd bij de ontmoetingsplaats aankomt!

Hoe lang kan ik op de Eiffeltoren blijven?
U kunt zo lang als u wilt daar blijven, natuurlijk alleen tot sluitingstijd.  

In welke talen is de audiogids beschikbaar?
De audiogids op de cruise is beschikbaar in Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Portugees, Japans, Mandarijns, Russisch en Koreaans.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar? 
Nee, maar kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee met een betalende ouder. 

 

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (4-11)
Zuigeling (0-3): gratis

Openingstijden

Daily, Departure times varies depending of season.

Bestel

maa, 17 dec 2018

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Bespaar tijd - skip the line

Audio gids

Live guide

Openingstijden

Daily, Departure times varies depending of season.

Routebeschrijving

Eiffeltoren skip the line & cruise

Champ de Mars, 75007 Paris