Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 3e verdieping ’s nachts + stadstour

 
Vanaf € 44,90

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 3e verdieping ’s nachts + stadstour! Met dit ticket krijg je 's nachts voorrangstoegang tot de 2e en 3e verdieping van de Eiffeltoren. Inbegrepen in de prijs is een prachtige stadstour per bus door Parijs. Parijs is 's nachts net iets romantischer.

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij de Eiffeltoren
- Voorrangstoegang tot de 2e en 3e verdieping (de top) van de Eiffeltoren
- Een stadstour door Parijs per bus
- Leer alles over de bezienswaardigheden van Parijs via een audio guide
- Ervaar Parijs in de late avonduren

Wat kan ik verwachten?

Wat is de beste manier om Parijs te zien, vanaf de grond of vanuit de lucht? Kies voor uzelf met deze 2-delige ervaring; een bustour en een bezoek aan de Eiffeltoren. Het is de ideale manier om een avond te vullen met Parijse bezienswaardigheden.

De avond begint met een bustour, waarbij u een aantal beroemde bezienswaardigheden ziet: Notre Dame, the Latin Quarter, Hôtel des Invalides en meer. De audioguide geeft u veel informatie overde geschiedenis en cultuur achter deze highlights. De busrit is ook een geweldige gelegenheid om de avondroutines van de gewone Parijzenaars te observeren. En als u straks bovenop de Eiffeltoren staat, zijn diezelfde mensen ineens zo klein als mieren.

Wanneer u aankomt bij de Eiffeltoren, slaat u de lange wachtrij voor tickets over en gaat u naar de derde verdieping, wat de hoogste verdieping is waar bezoekers mogen komen. Vanaf deze etage, die ook wel bekend staat als Summit, kunt u kilometers ver kijken. In de zomer ziet u de zonsondergang en in de winter ziet u een verlichte stad. Welk seizoen dan ook, dit beeld kan niet worden overtroffen!

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets? 
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Hoelang mag in de Eiffeltoren blijven? 
Je kunt zo kort of zo lang blijven als je wilt. 
 
Zorg ervoor dat je 10 minuten vóór de start van de tour op het ontmoetingsadres aanwezig bent. Het ontmoetingsadres ligt zeer dicht bij de Eiffeltoren en staat duidelijk vermeld op je e-ticket. Hier ontmoet je jouw gids die je naar de Eiffeltoren begeleidt en ervoor zorgt dat je voorrangstoegang krijgt tot de Eiffeltoren. Het is belangrijk dat je minimaal 10 minuten vóór vertrek aanwezig bent op met ontmoetingsadres, aangezien de gids of medewerker niet kan wachten op mensen die te laat komen.

Belangrijke informatie

- De audiogids is een app die je kunt downloaden op je mobiele apparaat. Breng je eigen oordopjes mee voor je mobiele apparaat zodat je naar de gedownloade audiogids kunt luisteren op je mobiele apparaat.
- Onze gids zal ervoor zorgen dat je voorrangstoegang krijgt tot de liften, met minimale wachttijd. Je kunt echter de wachtrijen bij de veiligheidscontrole niet overslaan, dit is verplicht. Hier kun je enige wachttijd verwachten om door de veiligheidscontrole te komen, dit is niet te vermijden.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (3-11)
Baby (0-2): gratis

Wat is niet inbegrepen?

- Een tour met gids

Bestel

woe, 23 oct 2024

Via de lift

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Audio gids

Duur: 3 uur

Wat is inclusief?

- Toegang tot de 2e en 3e verdieping (de top) van de Eiffeltoren
- Liften bij de Eiffeltoren
- Een stadstour door Parijs met de bus
- Een audiogids

Vertrektijden

Routebeschrijving

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 3e verdieping ’s nachts + stadstour

Adres
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!