Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Lido de Paris

4.5 (192)
Vanaf € 87,60

Het Lido in Paris aan Avenue des Champs-Elysées is één van de bekendste cabarets in de wereld. Geniet van een heerlijk diner tijdens het traditionele Franse cabaret en burlesque show, of kies voor alleen de show met champagne. Zorg ervoor dat u snel tickets hebt, vrijdag en zaterdag zijn namelijk snel uitverkocht.

Hoogtepunten

- Beleef de indrukwekkende nieuwe show in het Lido van Paris
- Kies tussen een show met champagne of een show met diner
- Laat u vermaken door een Frans cabaret 

Wat kan ik verwachten?

Nieuwe show: Paris Merveilles
Het heeft veel energie gekost om een internationaal team van artiesten, dansers, musici en technische innovatie bijeen te krijgen om een show te maken dat vol zit met artistieke en technische innovatie.

De show is geïnspireerd door het Art Nouveau genre en maakt gebruikt van iconen zoals "de ijzeren dame" van Parijs, beter bekend als de Eiffel Toren. De scenes volgen elkaar in razend tempo op met series van bekende Parijse bezienswaardigheden.

Ergens tussen dromen en realiteit zult u een Parijs ontdekken waarvan u nooit voor mogelijk had gehouden dat het bestond.

We verkopen tickets voor show & champagne en voor diner & show.

Bekijk hier de verschillende menu's.
Bekijk hier de trailer van de show.

Hoe werkt het?

Hoe komt ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u de tickets per e-mail. Neem een geprint exemplaar mee of laat het ticket ziet op uw mobiele telefoon.

Wanneer begint de show?
De show loopt dagelijks van 21:00 tot 23:00 uur. Als u kiest voor tickets met diner, dan wordt uw diner om 19:00 uur geserveerd en de show begint om 21:00 uur. 

Ongeacht of u kiest voor een ticket met of zonder diner we raden u aan om een half uur voor aanvang van de show bij de Moulin Rouge te zijn.

Hoelang duurt de show?
De show duurt 1 uur en 45 minuten.

Is er een dress code?
Ja de dress code is casual en business casual. Stropdas, pak of jurk zijn optioneel. Jeans, korte broek, sportschoenen zijn niet toegestaan.

Belangrijke informatie

Het Lido in Parijs is heel populair, en vaak al maanden van te voren uitverkocht voor vrijdag en zaterdag. Dus hoe eerder u uw tickets boekt hoe meer kans u heeft op tickets. Als u in de gelegenheid bent om het Lido in Parijs op een andere dag te bezoeken dan op vrijdag of zaterdag, dan is dit de afweging waard om een betere kans op tickets te hebben.

Ticket categorieën

Volwassene (13+)
Kind (4-12)

Openingstijden

Show incl. een 1/2 fles champagne:
Elke dag om 21:00 & 23.00 uur.

Diner en show:
Elke dag om 19:00 uur.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd - priority entrance

Duur: 1 uur 45 minuten

Openingstijden

Routebeschrijving

Lido de Paris

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!