Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Parijs

Welkom bij Parijstickets.nl, de website waar je alle hoogtepunten van de stad Parijs kunt vinden. Reserveer nu tickets voor Moulin Rouge of Lido de Paris. Koop gemakkelijk en veilig kaarten voor de Eiffeltoren, een rondleiding door het Louvre, een cruise over de Seine of een bezoek aan het Versailles Kasteel. Wij hebben het allemaal!

  • 3,3 Miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Centre Pompidou: Skip the line

Vanaf € 15.5
Ontdek het fantastische Pompidou Center! Het museum is een van de lijdende kunst centra van de 20ste en 21ste eeuw. Het biedt een gevarieerde ervaring: plastic kunst, fotografie, nieuwe media, architectuur en design. Een echte must voor een kunstliefhebber!

Hoogtepunten: 
- Bezoek het Pompidou center in hartje Parijs
- Vermijd de wachtrij met vooruit geboekte tickets
- Ontdek het Nationale museum van moderne kunst
- Bewonder de kunstwerken van het cubisme, surrealisme & meer
- Bezoek het restaurant 'Le George' voor ongeëvenaarde uitzichten

Ontdek het Pompidou Center in Parijs
Het Pompidou Center ligt tussen de "Les Halles" buurt en Marais. In Frans wordt het 'Centre Georges-Pompidou' of 'Beaubourg' genoemd. Een nationaal museum met moderne kunst. Het Pompidou Center is een industriële recreatie complex met meer dan 100.000 kunstwerken. 

Hier vind je de beste werken van het moderne tijdperk inclusief Henri Matisse, Pablo Picasso, Fernand Léger, Vassily Kandinsky, Alberto Giacometti, Jean Dubuffet, Brancusi en nog veel meer. 

Bij het Pimpidou Center vind je ook de grondlegger van moderne kunst zoals het fauvisme, kubisme, surrealisme, lyrische abstractie en koude abstractie. 

De tickets zijn inclusief toegang tot alle verdiepingen die open zijn voor bezoekers. Een prachtig uitzicht op Parijs vanaf het dak op de Sacré Coeur Basilica, de Eiffeltoren, Palais Garnier Opera House, het Louvre, Notre-Dame, de Saint-Jacques toren en de Conciergerie. 

Het museum restaurant 'Le George' bevindt zich de bovenste verdieping van het Pompidou Center en biedt een prachtig zicht op de stad. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat de boeking is voltooid, wordt de voucher per mail opgestuurd. Print de voucher en neem deze mee naar onze agent PARISCityVISION in Parijs.

Hoe werkt het?
Eenmaal in Parijs, ga dan naar onze agent PARISCityVISION en wissel de voucher om voor de tickets voordat je naar het Pompidou Center gaat.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Zodra de tickets omgewisseld zijn voor de orginele tickets, zijn de tickets 1 week geldig.  Negeer de verschillende tijden tijdens de boeking, dit is niet van toepassing op deze tickets.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, kinderen onder de 18 jaar mogen zelfs gratis mee naar binnen met een volwassene. 

Ticket categorieën

Adult (18+)
Child (0-17): Free of charge

Openingstijden

Wednesday and Friday-Monday: 11 A.M. - 9 P.M.
Thursday: 11 A.M. - 11 P.M.
Tuesday: Closed.

Direct bevestiging

Print voucher

Openingstijden

Routebeschrijving

Tickets voor Pompidou Center

Adres
2 rue des Pyramides 75001 Parijs LET WEL: De tickets moeten omgewisseld worden voor 21:00 uur, zie ook de tickets categorie.

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!