Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Centre Pompidou: zonder wachtrij

 
Vanaf € 16,90

Ontdek het prachtige Centre Pompidou in Parijs. Het museum is een van 's werelds toonaangevende centra voor kunst uit de 20e en 21e eeuw. Het biedt een breed scala aan media en andere objecten: beeldende kunst (plastic), fotografie, nieuwe media, architectuur en design. Dit is een echte must-see voor iedere kunstliefhebber!

Hoogtepunten

- Sla de wachtrij over met vooraf geboekte tickets
- Ontdek het Nationale Museum voor Moderne Kunst
- Bewonder kubistische kunst en surrealistische kunst en meer
- En bezoek ook het restaurant van het museum voor een prachtig uitzicht over Parijs

Wat kan ik verwachten?

Centre Pompidou (ook wel Centre Georges-Pompidou of Beaubourg in het Frans) is een nationaal museum voor moderne kunst. Het museum heeft 's werelds beroemde meesterstukken van de moderne kunst. Centre Pompidou ligt in Parijs tussen de wijk Less Halles en de Marias.

Hier vind je werken van kunstenaars als Man Ray, Marc Chagall, Pablo Picasso, Andy Warhol, Richard Hamilton, Louise Bourgeois en veel meer. U kunt ook de fundamenten van de moderne kunst verkennen, zoals het fauvisme, kubisme, surrealisme, lyrische abstractie en koude abstractie.

U hebt ook toegang tot alle niveau's van van Centre Pompidou, die open zijn voor bezoekers. Hierdoor hebt u een prachtig uitzicht op de daken van Parijs, Sacré Coeur Basilica, de Eiffeltoren, de Opéra Garnier (Palais Garanier), het Louvre, de Notre Dame, de Toren Saint-Jacques en de Conciergerie.

Het museumrestaurant 'Le George' is op de bovenste verdieping van Centre Pompidou. De glazen plafonds bieden u een prachtig uitzicht op de Franse hoofdstad.

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt direct naar u gemaild zodra uw boeking is voltooid. Print deze uit en neem mee naar Centre Pompidou, of laat het ticket op uw mobiele telefoon zien.

Zijn er tickets voor kinderen?
Kinderen onder de 18 jaar zijn gratis als zij begeleidt worden door een volwassene met een geldig ticket. Er zijn geen speciale tickets voor kinderen.

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (0-17): gratis

Openingstijden

- Woensdag t/m maandag: 11.00 - 21.00 uur
- Dinsdag: gesloten

Bestel

zat, 22 jun 2024

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Openingstijden

Routebeschrijving

Centre Pompidou: zonder wachtrij

Adres
Place Georges-Pompidou 75004 Parijs

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!