Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets naar Parijs

Welkom bij Parijstickets.nl, de website waar je alle hoogtepunten van de stad Parijs kunt vinden. Reserveer nu tickets voor Moulin Rouge of Lido de Paris. Koop gemakkelijk en veilig kaarten voor de Eiffeltoren, een rondleiding door het Louvre, een cruise over de Seine of een bezoek aan het Versailles Kasteel. Wij hebben het allemaal!

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Les Invalides: zonder wachtrij

Vanaf € 15,80
Bezoek het indrukwekkende Invalides Museum in het centrum van Parijs. Het is een collectie van de volgende bezienswaardigheden: het Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, de Kathedraal van Saint-Louis en de Église du Dôme. Je krijgt toegang tot ze allemaal!

Hoogtepunten:

- Vermijd de wachtrij bij het Invalides Museum
- Bezoek de Église du Dôme
- Zie het indrukwekkende graf van Napoleon I
- Bewonder het Charles de Gaulle monument
- Kinderen onder 18 mogen gratis mee

Een echte must voor iedere geschiedenis liefhebber
Een bezoek aan het Hôtel National des Invalides is een echte must voor geschiedenis fanaten, en dan vooral de Franse geschiedenis. Het museum ligt aan de linker kant van de Seine dichtbij Pont Alexandre III en is een collectie van verschillende bezienswaardigheden: het Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, de Kathedraal van Saint-Louis en de Église du Dôme.

Musée de l'Armée (het leger museum) bezit meer dan 500.000 objecten met onder andere een wapen collectie, emblemen en schilderijen. Ook bieden zij een digitale tour (niet inclusief).

De Saint-Louis Kathedraal is ontworpen in 1676 door de architect Jules Hardouin-Mansart. De Église du Dôme is een koninklijke kapel aan de Saint-Louis Kathedraal met een hoogte van meer dan 100 meter is het nu een militaire sanctuarium waar Napoleon I is begraven. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?

Kort nadat de boeking is voltooid, wordt de voucher per mail opgestuurd. Print de voucher en neem deze mee naar onze agent PARISCityVISION in Parijs.

Hoe werkt het?
Eenmaal in Parijs, ga dan naar onze agent PARISCityVISION en wissel de voucher om voor de tickets voordat je naar het Invalides Museum gaat.

Wat is inclusief?

De tickts zijn inclusief de permanente collecties, Église du Dôme, het graf van Napoleon, de Saint-Louis Kathedraal, het Charles de Gaulle monument, de tijdelijke tentoonstellingen, Musée Plans-Reliefs en Musée de l'Ordre de la Libération

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
De tickets voor het Invalides Museum is alleen geldig op de datum dat je kiest tijdens de boeking. Negeer de verschillende tijden tijdens de boeking, dit is niet van toepassing op deze tickets.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, kinderen onder de 18 jaar mogen zelfs gratis mee naar binnen met een volwassene.

Ticket categorieën

Volwassene (18+)
Kind (3-17)
Zuigeling (0-2): gratis

Direct bevestiging

Print voucher

Routebeschrijving

Tickets voor Invalides Museum

Adres
2 rue des Pyramides 75001 Parijs LET WEL: Wissel de voucher om niet later dan 21:00 zoals beschreven in de tickets categorie.

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!