Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 3e verdieping + cruise + stadstour

 
Vanaf € 55,00

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 3e verdieping + cruise + stadstour! Met dit ticket krijg je voorrangstoegang tot de 2e en 3e verdieping van de Eiffeltoren. Inbegrepen in de prijs is ook een riviercruise over de Seine en een stadstour door Parijs met de bus. Tijdens deze tour zie je heel Parijs.

Hoogtepunten

- Vermijd de lange wachtrijen bij de Eiffeltoren
- Voorrangstoegang tot de 2e en 3e verdieping (de top) van de Eiffeltoren
- Een cruise van een uur over de rivier de Seine
- Een stadstour door Parijs per bus

Wat kan ik verwachten?

Beleef Parijs vanaf de grond, water en lucht
Het eerste deel van de tour is een bezoek aan de Eiffeltoren, waar je niet hoeft te wachten en direct naar de lift kunt gaan voor een ritje naar de 3e verdieping van de Eiffeltoren, waar je een prachtig panoramisch uitzicht over Parijs hebt.

Na je bezoek aan de Eiffeltoren ga je per bus mee op een tour door de stad. Je hebt toegang tot een audiogids zodat je naar de geschiedenis van Parijs kunt luisteren en de belangrijkste pleinen, bruggen, hoofdstraten en gebouwen van de stad kunt bewonderen, zoals: het Operaplein, Concorde, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero-plein, Invalides, Pont-Neuf, Bastilleplein en natuurlijk de Eiffeltoren.

De stadstour eindigt aan de voet van de Eiffeltoren. Vanaf hier word je verwelkomd aan boord van een van de drie trimarans van de Bateaux Parisiens voor het laatste deel van de tour: een cruise van 1 uur over de Seine.

Als je even pauze wilt nemen voordat je op de cruise gaat dan is dat geen enkel probleem. Je ticket voor de cruise is geldig voor elke cruise overdag of 's avonds

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets? 
Kort na het afronden van uw boeking wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Zorg ervoor dat je 10 minuten vóór de start van de tour op het ontmoetingsadres aanwezig bent. Het ontmoetingsadres ligt zeer dicht bij de Eiffeltoren en staat duidelijk vermeld op je e-ticket. Hier ontmoet je jouw gids die je naar de Eiffeltoren begeleidt en ervoor zorgt dat je voorrangstoegang krijgt tot de Eiffeltoren. Het is belangrijk dat je minimaal 10 minuten vóór vertrek aanwezig bent op met ontmoetingsadres, aangezien de gids of medewerker niet kan wachten op mensen die te laat komen.

Belangrijke informatie

- De audiogids is een app die je kunt downloaden op je mobiele apparaat. Breng je eigen oordopjes mee voor je mobiele apparaat zodat je naar de gedownloade audiogids kunt luisteren op je mobiele apparaat.
- Onze gids zal ervoor zorgen dat je voorrangstoegang krijgt tot de liften, met minimale wachttijd. Je kunt echter de wachtrijen bij de veiligheidscontrole niet overslaan, dit is verplicht. Hier kun je enige wachttijd verwachten om door de veiligheidscontrole te komen, dit is niet te vermijden.
- Je kunt op elk gewenst moment van de cruise van een uur genieten, zowel overdag als 's avonds. Er is geen specifieke vertrektijd, je springt gewoon op de cruiseboot die je leuk vindt.

Ticket categorieën

Volwassene (12+)
Kind (3-11)
Zuigeling (0-2): gratis

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare data en tijden.

Bestel

vri, 24 mei 2024

Via de lift

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Bespaar tijd, sla de wachtrij over

Audio gids

Duur: 4 uur

Wat is inclusief?

- Toegang tot de 2e en 3e verdieping (de top) van de Eiffeltoren
- Liften bij de Eiffeltoren
- Een stadstour door Parijs met de bus
- Een cruise over de rivier de Seine
- Een audiogids

Openingstijden

Routebeschrijving

Eiffeltoren: Gereserveerde toegang tot de 3e verdieping + cruise + stadstour

Adres
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!