CDG Gedeelde Vliegveld Transfer

CDG Gedeelde Vliegveld Transfer

Prijs vanaf € 24.00

In plaats van te stressen over het openbaar vervoer of proberen een taxi te stoppen, kies je er beter voor om met onze kost effectieve gedeelde transfer van het vliegveld bij je hotel komt. Hierdoor kan je reis ontspannen beginnen. Onze chauffeur zal op je wachten bij het Charles de Gaulle vliegveld in Parijs om je direct naar je bestemming te brengen.

 

Ongeacht of je alleen reist, als koppel of in een grote groep, onze ervaren en professionele chauffeurs zullen ervoor zorgen dat het transport van en naar Charles de Gaulle vlekkeloos is!

 

Hier kun je deze snelle, efficiënte privé transfer tussen het vliegveld en jouw hotel boeken. Ons deur-tot-deur beleid garandeert vervoer zowel van als naar jouw hotel en vliegveld Charles de Gaulle.

 

Je kunt ervoor kiezen enkel vanaf het vliegveld naar het hotel te worden gebracht, óf tevens de reis van het hotel naar het vliegveld te nemen.

 

Belangrijke informatie:

- Kort nadat de boeking is voltooid ontvang je een e-mail met daarin het e-ticket. Print deze uit en neem hem met je mee naar Parijs.

- Voordat je de boeking voltooid vragen wij je informatie te verschaffen over de passagier namen, aankomst/vertrek datum, vluchtdetails en jouw hotel (inclusief adres en telefoonnummer), zodat we de transfer volledig kunnen voorbereiden.

- Er zijn geen speciale kindertarieven.

- Na het ophalen van je bagage neem je contact op met de planning afdeling. Het telefoonnummer staat aangegeven op je e-ticket. Vanaf daar wandel je naar de ontmoetingsplaats, welke tevens op je e-ticket staat, en stap je in de minivan.

- Eén standaard koffer en stuk handbagage per persoon is toegestaan.

- De prijs van de Charles de Gaulle vliegveld transfer is inclusief fooi, tol en belastingen.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
CDG Gedeelde Vliegveld Transfer Info

CDG Gedeelde Vliegveld Transfer
De prijzen zijn per persoon. Postcode in Centraal Parijs 75XXX.

Info

CDG Gedeelde Vliegveld Transfer
Openingstijden: Elke dag 6:00-20:00

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Bekijk waar het vliegveld Charles de Gaulle in Parijs ligt

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen