CDG Privé Vliegveld Transfer

CDG Privé Vliegveld Transfer

Prijs vanaf € 107.00

In plaats van te stressen over het openbaar vervoer of proberen een taxi te stoppen, kies je er beter voor om met onze kost effectieve privé transfer van het vliegveld bij je hotel komt. Hierdoor kan je reis ontspannen beginnen. Onze chauffeur zal op je wachten bij het Charles de Gaulle vliegveld in Parijs om je direct naar je bestemming te brengen.

 

Ongeacht of je alleen reist, als koppel of in een grote groep, onze ervaren en professionele chauffeurs zullen ervoor zorgen dat het transport van en naar Charles de Gaulle vlekkeloos is!

 

Hier kun je deze snelle, efficiënte privé transfer tussen het vliegveld en jouw hotel boeken. Ons deur-tot-deur beleid garandeert vervoer zowel van als naar jouw hotel en vliegveld Charles de Gaulle.

 

Je kunt ervoor kiezen enkel vanaf het vliegveld naar het hotel te worden gebracht, óf tevens de reis van het hotel naar het vliegveld te nemen.

 

Belangrijke informatie:

- Kort nadat de boeking is voltooid ontvang je een e-mail met daarin het e-ticket. Print deze uit en neem hem met je mee naar Parijs.

- Voordat je de boeking voltooid vragen wij je informatie te verschaffen over de passagier namen, aankomst/vertrek datum, vluchtdetails en jouw hotel (inclusief adres en telefoonnummer), zodat we de transfer volledig kunnen voorbereiden.

- Er zijn geen speciale kindertarieven.

- De prijzen hier op deze site zijn per auto, niet per persoon.

- Een sedan, space cruiser, minivan of coach zal voor je klaar staan, afhankelijk van de beschikbaarheid op de geselecteerde dag en het aantal passagiers.

- Eén standaard koffer en stuk handbagage per persoon is toegestaan.

- De prijs van de Charles de Gaulle vliegveld transfer is inclusief fooi, tol en belastingen.

 

Reserveer tickets

Kies de datum
CDG Privé Vliegveld Transfer Info

CDG Privé Vliegveld Transfer
De prijzen op deze website zijn per auto - niet per persoon.

Info

CDG Privé Vliegveld Transfer
Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Zie waar het Charles de Gaulle vliegveld in Parijs ligt.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen